Axl Rose condamna actiunile nesabuite ale politistilor americani

216 vizualizări

Prin intermediul unei retele de socializare, Axl Rose, cunoscutul vocalist al formatiei GUNS ‘N’ ROSES, a criticat vehement actiunile nesabuite ale politistilor din SUA.

Autoritatile din Utah, aflate in cautarea unui copil disparut, au ajuns pe proprietatea unui barbat care, la momentul respectiv, nu se afla acasa. Agentii au fost intampinati de cainele omului, Geist. Acesta, ca orice animal de paza, isi apara proprietatea dar, in loc sa paraseasca locatia si sa se intoarca atunci cand Sean Kendall, proprietarul, era acasa, politistii au impuscat cainele. 

Stapanul lui Geist a luat legatura cu presa si s-a plans de masurile abuzive ale autoritatilor, care nu aveau niciun drept sa-i incalce proprietatea si sa-i ucida cainele.

Axl Rose a ramas stupefiat de cele intamplate, declarand ca normal ar fi fost ca politistii sa paraseasca locuinta barbatului, nu sa ii impuste acestuia cainele.

Iata ce a scris muzicianul pe Twitter:

„Jesus Geist! Utah cops can enter ur fenced in yard w/0 evidence of anything against u n shoot ur „aggressive” dog rather than exit the area?” („Fereasca Dumnezeu! Politistii din Utah pot sa intre pe o proprietate ingradita fara dovezi sau orice altceva impotriva ta si sa-ti ucida cainele ‘agresiv’ in loc sa paraseasca zona?”)

Puteti urmari mai jos o filmare relevanta realizata de stapanul lui Geist mai jos.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*