All That Remains a lansat videoclip pentru piesa „Everything’s Wrong”

295 vizualizări

All That Remains au lansat videoclipul pentru piesa „Everything’s Wrong”, care se găsește pe albumul „Victim Of The New Disease” lansat în 2018. În prezent, piesa se află în Top 25 pe posturile de radio.

„Suntem foarte entuziasmați să împărtășim acest clip cu voi. Toți cei din ATR simt că videoclipul reprezintă melodia perfect. De asemenea suntem încântați și că Enzo Amore a putut lua parte – a făcut o treabă minunată în rolul principal,” spune vocalistul Phil Labonte. 

Labonte continuă, susținând că videoclipul chiar captează esența melodiei, cum atunci când ceva neplăcut se întâmplă te simți de parcă toată lumea ta se prăbușește, cum tot ce avea sens acum nu mai are, cum dacă se petrece ceva rău în viața ta, asta duce la alte lucruri rele și va afecta tot ce faci.

Deși ultimul lor material discografic a avut un succes răsunător, starea de bine nu a durat foarte mult. Chitaristul Oli Herbert – prezent pe toate albumele de altfel – a decedat în mod neașteptat, iar corpul lui a fost găsit într-un lac în apropiere de casă.

Autoritățile au catalogat această moarte drept „suspicioasă”, iar fanii refuză categoric să creadă că a fost suicid. A fost înlocuit de Jason Richardson.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*