A murit Oli Herbert, chitaristul formației All That Remains

2.090 vizualizări

Vești proaste din lumea metalului! Oli Herbert, chitaristul de la cunoscuta trupă americană All That Remains, a decedat ieri, la vârsta de 44 de ani. Conform familiei artistului, acesta a suferit un accident în zona propriei locuințe și nu a mai putut fi salvat. Anunțul a fost făcut azi de către PR-istul personal al muzicianului:

”În numele soției și familiei lui Oli, confirm că acesta a decedat ieri, pe neașteptate, în urma unui accident care a avut loc la el acasă. Avea 44 de ani. Nu vom publica mai multe detalii la acest moment. Mai multe informații despre data și locul funeraliilor vor fi făcute publice odată ce le vom avea. Familia artistului dorește să i se acorde dreptul la intimitate în aceste momente, dar vrea să le mulțumească, în același timp, fanilor din toată lumea care sunt alături de Oli.”

Conform publicației TMZ, poliția a găsit corpul neînsuflețit al lui Oli Herbert într-un lac din apropierea locuinței sale din Connecticut. Deși la prima vedere pare a fi vorba despre o moarte pur accidentală, cauza oficială o vom afla după ce va fi întocmită o autopsie.

Moartea chitaristului i-a surprins pe membrii trupei tocmai când se pregăteau să lanseze al nouălea album al carierei, pe 9 noiembrie 2018. Aceștia lansaseră trei single-uri de pe noul album în ultima lună: Fuck Love, Everything’s Wrong și Wasteland.

Victim of the New Disease va fi, așadar, ultimul material All That Remains în care vom auzi chitara lui Oli Herbert. Oli era parte din trupă încă de la începuturi, din 1998, fiind unul dintre membrii fondatori. El a fost alături de grupul american pe parcursul a celor nouă albume pe care acesta le-a lansat de-a lungul anilor.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*