Riverside: detalii noi legate de viitorul material discografic

Riverside15
272 vizualizări

Polonezii de la RIVERSIDE (foto) au dezvăluit primele detalii legate de viitorul material discografic.

Noul album de studio se va intitula „Wasteland” și va fi lansat în data de 28 septembrie 2018, via Inside Out Music. Coperta albumului, pe care o puteți găsi mai jos alături de tracklist, a fost semnată de Travis Smith (Opeth, Devin Townsend).

Mariusz Duda, solistul formației, a oferit următoarele detalii legate de conceptul din spatele materialului: „Mi-am dorit să cercetez regiunile post-apocaliptice de foarte mult timp. Am citit cărți, am vizionat filme, am experimentat jocuri video și m-am conectat la poveștile legate de tentativele de supraviețuire într-o lume care a ajuns la final. Riverside începe un nou capitol și după recentele noastre experiențe, o poveste de acest gen s-a pliat perfect. Wasteland va discuta cel mai mult despre ceea ce se întâmplă în zilele noastre, dar face și referință la tragedia care a lovit formația noastră în anul 2016”.

„Wasteland” este primul album de studio realizat de trupă fără regretatul chitarist Piotr Grudziński, care a decedat în data de 21 februarie 2016.

Wasteland tracklist:

01. The Day After
02. Acid Rain
03. Vale Of Tears
04. Guardian Angel
05. Lament
06. The Struggle For Survival
07. River Down Below
08. Wasteland
09. The Night Before


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*