Riverside va susține două concerte în România, în martie 2020

387 vizualizări

Sursa: Comunicate de presă

Dupa concertul exceptional sustinut in cea de-a treia editie a festivalului SoundArt, renumita formatie poloneza Riverside revine in 12 Martie pe scena clubului Quantic cu un show ce face parte din turneul ‘Wasteland’ si care va contine un setlist special, un cadou deosebit pentru fanii din Romania.

De asemenea, trupa revine in Romania pentru un show la Cluj-Napoca pe 13 martie in /FORM Space. Primele 100 de bilete costa doar 59 de lei.

Riverside vin din Polonia iar muzica lor este rezultatul a trei artisti care provin din medii diferite, iar rezultatul este un progressive metal inedit.

Cei trei membrii sunt Michal Lapaj, cunoscut si pentru colaborarile cu formatii precum Behemoth, artistul lucrand la celebrul album ‘The Satanist, Piotr Kozieradzki care a colaborat si cu Hate, tot din Polonia si Marisuz Duda, artist cu un puternic background din sfera muzicii electro.

Pana in prezent, in cei 18 ani de activitate, Riverside a lansat 7 albume, cel mai recent, Wasteland ajungand in topurile muzicale din 7 tari.

Formatia face parte din galeria principalelor trupe de progressive precum Opeth, Dream Theater sau Porcupine Tree, insa tocmai influentele variante pe care le aduc cei trei artisti in procesul de creatie a muzicii, fac soundul Riverside unic.

Biletele la concertul din Cluj-Napoca au următoarele preţuri:

– earlybird: primele 100 de bilete – 59 lei
– presale: urmatoarele 100 de bilete – 65 lei
– sale: 75 de lei pana pe 13 martie
– la intrare: 100 de lei

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*