Rock in Parc – editia a treia de calificare

424 vizualizări
Au mai ramas 12 zile pana la ultima editie de calificare Rock in Parc. Dupa cum am anuntat inca din martie, trei formatii si-au rezervat deja dreptul de a fi prezente pe 26 aprilie la Arenele Romane: Erase, Just another lie si George Sarluceanu.
Astfel, trupele inscrise au sansa de a ocupa celelalte 9 locuri disponibile. Inscrierile sunt deschise pana la data de 20 aprilie, iar dupa ce piesele tuturor vor fi audiate de catre juriu, vom anunta participantii pe Facebook si pewww.phoenixentertainment.ro.
Este ultima sansa pentru trupele romanesti de a se califica la festivalul Rock in Parc (13-14 iunie, Arenele Romane) unde vor avea sansa de canta alaturi de legendele The Animals si The Troggs.
Pe 26 aprilie, la Arenele Romane, 12 trupe se vor intrece, fiecare avand la dispozitie un recital de 20 de minute pentru a convinge spectatorii.
Va reamintim ca votul publicului conteaza in aceeasi proportie cu cel al juriului. Spectatorii vor avea sansa de a vota trupa preferata si de a o ajuta sa urce pe scena cu The Animals si The Troggs. Mai mult decat atat, se vor bucura de aceeasi atmosfera prietenoasa, de bautura ieftina si de o muzica excelenta. Intrarea este libera.
Asadar, va asteptam pe toti pe 26 aprilie la Arenele Romane pentru o seara de rock!
Eveniment prezentat de Centrul Cultural pentru UNESCO „Nicolae Balcescu” si Primaria Sectorului 4.
Organizatori: Phoenix Entertainment si Sfinx Experience.

Sursa: Comunicat Phoenix Entertainment


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*