Trupele castigatoare la a doua editie de calificare Rock in Parc

Cea de-a doua editie de calificare Rock in Parc s-a desfasurat asemenea unei curse de rock extrem de competitiva. 12 trupe si-au demonstrat talentul si daruirea la Arenele Romane, iar reactia publicului a fost pe masura entuaziasmului manifestat pe scena. Avand in vedere nivelul muzical ridicat la care am fost martori vineri seara, numarul formatilor calificate la Festivalul Rock in Parc din 13-14 iunie este mai mare in aceasta etapa. Tinand cont de schimbarea drastica a componentei trupei Psychogod (castigatoare in prima editie de calificare), membrii juriului au decis sa o excluda din line-up-ul festivalului.
Astfel, in loc de 4 castigatoare, asa cum anuntaseram initial, 8 trupe se vor alatura legendelor de la The Animals si The Troggs. Juriul a decis sa faca dreptate in cazul unor formatii, care au fost neglijate de public, in ciuda profesionalismului si talentului dovedit. Astfel, spectatorii au acordat note tuturor trupelor in ciuda faptului ca nu au ramas pana la final pentru a le asculta.
In concluzie, trupele castigatoare sunt: Burning TableVesperaDin UmbraRed Cat BoneClar de lunaPlastik CharmStema si Reborn.
Festivalul Rock in Parc ce va avea loc in perioada 13-14 iunie se va bucura de mai multe ore de rock care se vor adresa ascultatorilor tuturor subgenurilor si va avea ca headlineri nume consacrate precum The Animals si The Troggs. Inscrierile pentru ultima etapa de calificare ce va avea loc la Arenele Romane, pe 26 aprilie, sunt deschise pana la data de 20 aprilie. Asteptam trupele sa ne contacteze pe www.phoenixentertainment.ro.

Sursa: Comunicat Phoenix Entertainment

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*