Queensryche pregateste un nou album si promite un concert exceptional la Bucuresti!

Relatiile dintr-o trupa trebuie sa fie atinse de magie, dar ca orice fenomen al naturii, si aceasta poate sa se toceasca, sau sa dispara.

Cand se intampla asa ceva, ce ramane in urma este un intreg dezbinat si suferind, care nu mai functioneaza corespunzator. Atunci vine clipa ca o persoana sa plece.

Legendara formatie QUEENSRYCHE, una dintre cele mai iubite si apreciate din intreaga lume, a trecut prin niste clipe dificile cauzate de conflictul dintre instrumentisti si vocalistul Geoff Tate. Dupa cateva incidente, acesta a fost concediat iar trupa l-a angajat in locul sau pe Todd La Torre.

Desi unii fani au fost sceptici, acestia au avut o revelatie cand au ascultat noul disc alaturi de Todd – autointitulatul „Queensryche”, lansat pe 25 iunie 2013. Queensryche este din nou Queensryche iar acest lucru se citeste in show-urile live.

Maximum Rock Magazin a stat de vorba cu genialul Scott Rockenfield (tobe, compozitie), care ne-a dezvaluit cele mai intime sentimente ale trupei si ne-a vorbit despre planurile marete ale Queensryche, dar si despre noul album, care va aparea candva in cursul lui 2014.

Nu uitat ca formatia vine si la Bucuresti in concert pe 20 octombrie 2013, la Turbohalle, intr-un eveniment organizat de Maximum Rock Magazin si Promusic Events (producator Nelu Brindusan).

Citeste interviul si afla detalii despre concert AICI. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*