Noua vocalista Eths este Rachel de la „Franta are talent”

306 vizualizări

Pe Rachel Aspe, cunoscuta si „La Voix D’Homme”, o cunoasteti de la versiunea franceza a showului „Romanii au talent”. Tanara a urcat pe scena emisiunii „Incroyable Talent” imbracata foarte sobru si coafata cu niste bucle angelice.

Cand a deschis gura, insa, s-au auzit acordurile piesei „Emma 0”, a trupei Sybreed. Vocalista de death-metal, poreclita si Angela Gossow a Frantei, nu a ramas neobservata! Formatia ETHS a „racolat-o” pe frumoasa Rachel si a transformat-o in noua voce a grupului.

Sunt foarte mandra sa fac parte din Eths. De multi ani sunt fana acestei trupe asa ca este o onoare pentru mine sa fac parte din ea”, a declarat Rachel.

„Suntem incantati si ii uram bun-venit lui Rachel in randul nostru. Este grozava si are o voce exceptionala. Incepe un nou capitol! Ne simtim incurajati si asteptam cu nerabdare noile noastre show-uri cu Rachel. Ne vedem pe drum”, le-a scris trupa fanilor.

Fosta voce a formatiei, Candice Clot, a parasit grupul pentru ca nu mai facea fata vietii de star rock.

Nu mai pot sa traiesc neconditionat pentru muzica. Chiar daca scena ramane principalul meu mijloc de exprimare, nu mai pot face fata acestui job. Formatia vrea sa mearga mai departe, pentru ca baietii au in continuare motivatia de care au nevoie. Va implor sa pastrati formatia in inimile voastre!”, a scris Candice.

Incepand cu saptamana viitoare, formatia pleaca in turneu prin tara lui Baudelaire.

10 Apr: Lyon (FR) Le Ninkasi Kao
13 Apr: Cannes (FR) Mjc Picaud / La Tangente
02 May: Montpellier (FR) Secret Place
03 May : Lausanne (CH) Balelec Festival
01 Jun: Clamart (FR) Conservatoire Henri Dutilleux
29 Jun: Tournus (FR) Festiz


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*