Meshuggah a lansat videoclipul piesei „I Am Colossus” (Video)

411 vizualizări
Metalistii de la MESHUGGAH au publicat de curand videoclipul pentru „I Am Colossus”, o piesa extrasa de pe albumul „Koloss” lansat in 2012 prin intermediul Nuclear Blast ce poate fi ascultata mai jos:

Meshuggah este o trupa suedeza de metal extrem din Umea formata in 1987. Lineup-ul initial a constat din vocalistul Jens Kidman si chitaristul Fredrik Thordendal, dupa care au sosit bateristul Tomas Haake in 1990 si responsabilul de chitara ritm, Marten Hagstrom, in 1992. Formatia a avut o serie intreaga de basisti insa din 2004 postul este ocupat de Dick Lovgren.

Grupul a atras prima data atentia internationala cu albumul „Destroy Erase Improve” prin fuziunea ritmului infernal de death metal, thrash metal si progressive metal cu elemente de jazz. Meshuggah a devenit cunoscuta pentru stilul muzical inovator si complex, fiind etichetata drept una dintre cele mai importante zece formatii de hard rock si heavy metal de Rolling Stone si cea mai importanta trupa in metal de Alternative Press. Pana in acest moment, Meshuggah s-a bucurat foarte putin de succesul mainstream dar reprezinta o borna importanta in muzica underground extrema.

De la fondarea sa, suedezii au lansat sapte albume de studio, sapte EP-uri si zece videoclipuri. Ultimul material discografic, „Koloss”, a fost lansat pe 23 martie, 2012 debutand pe locul 17 in SUA cu vanzari de 18342 bucati, devenind astfel cel mai de succes album din CV.

Pentru mai multe detalii, puteti consulta urmatoarele linkuri:

Site oficial
Myspace
Facebook 

Youtube
Twitter
Google+


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*