Sabaton lansează Heroes Of The Great War

Sabaton
Sabaton

După lansarea cu succes a EP-ului Weapons Of The Modern Age pe 30 septembrie 2022, Sabaton lansează Heroes Of The Great War, cel de-al doilea EP al trilogiei EP Echoes Of The Great War. Cu această ocazie, Sabaton lansează un nou single, The First SoldierNoul EP Heroes Of The Great War se concentrează pe unii dintre cei mai curajoși eroi ai Primului Război Mondial. Pentru Sabaton, aceștia sunt oamenii ale căror povești trebuie spuse.

Pär Sundstrom spune: „Cei implicați în război se împing dincolo de limitele lor, atât fizic, cât și psihologic. Și adesea realizează lucruri extraordinare. Nu au de ales decât să fie curajoși. N-au altă opțiune decât să facă tot ce le stă în putință pentru a proteja valorile pentru care luptă. Oamenii sunt programați pentru supraviețuire, iar unele dintre poveștile acestor eroi despre care scriem sunt uluitoare. Acest EP este tributul nostru pentru ei și modul nostru de a ne asigura că aceste povești nu sunt uitate. Și că vor primi recunoașterea pe care o merită.”

Despre The First Soldier, Pär adaugă: „Suntem foarte încântați să lansăm o nouă piesă cu acest EP. Suntem nerăbdători să vedem cum reacţionează oamenii la povestea incredibilă din spatele lui. Piesa este despre Albert Severin Roche, un erou din Primul Război Mondial care credea că este destinat unor lucruri mărețe. Și, în ciuda îndoielilor colegilor săi și a șanselor stivuite împotriva lui, el a reușit incredibilul.”

Albert Severin Roche s-a născut în Franța, iar tatăl său era fermier. Roche s-a înscris în armata franceză la vârsta de 18 ani. În sufletul său, știa că este destinat unor lucruri mărețe. Dar având doar 1,58 metri înălțime, nu era ceea ce căuta armata și a fost respins. În ciuda acestui fapt, el a reușit în cele din urmă să se înroleze și a fost repartizat la Batalionul 30 de Chasseurs. A devenit cunoscut drept Primul Soldat al Franței pentru eroismul său și misiunile sale de succes. Până la sfârșitul primului război mondial, Albert fusese rănit de 9 ori și capturase peste 1.180 de prizonieri.

Joakim Broden spune: „Este uimitor să auzim aceste povești despre Primul Război Mondial. Despre modul în care indivizii adesea priviți cu dispreț devin unii dintre cei mai respectați eroi din istoria militară. Povestea The First Soldier este o lecție pentru a nu judeca niciodată o carte după coperta ei. Oamenii sunt capabili de lucruri incredibile, iar determinarea și eroismul lui Albert Severin Roche sunt admirabile. Sperăm că oamenii simt la fel cum am simțit noi, când i-am auzit prima oară povestea.”

Sabaton a lansat un videoclip animat pentru The First Soldier în cooperare cu influencerul Nota Bene.

Cu fiecare EP din trilogia Echoes Of The Great War, Sabaton lansează un digipak exclusiv în număr limitat. 

Al treilea EP din serie, Stories From The Western Front, conține piese despre unele dintre cele mai captivante povești din unul dintre principalele teatre de război din Primul Război Mondial. Aceste povești, de neimaginat în zilele noastre, descriu haosul, pericolul și instabilitatea cu care se confruntă soldații zilnic, luptând în numele țărilor lor.

Sabaton a urcat în topurile internaționale cu albumul The War To End All Wars, asigurându-și locul întâi în Germania, Austria, Suedia, Polonia, Ungaria și Finlanda. Acest lucru și alte rezultate excepționale au făcut din The War To End All Wars cel mai de succes album Sabaton de până acum. Trupa a anunțat datele reprogramate pentru etapa europeană a turneului lor, The Tour To End All Tours. Au anunțat și prelungirea The Great Sweden Tour cu 20 de spectacole suplimentare, la începutul anului 2023.

Sabaton este o trupă heavy metal, formată din cinci membri, originară din Falun, Suedia. De la formarea ei în 1999, trupa a obținut discul de platină de patru ori pentru vânzări. De asemenea, a susținut concerte în peste cincizeci de țări. Suedezii au semnat cu Nuclear Blast Records și au cântat la festivaluri europene importante și în America de Nord. După cum se poate ghici… Nu se vede un sfârșit pentru această mașină de război de neoprit în curând!

Sabaton- Heroes Of The Great War
Sabaton- Heroes Of The Great War

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*