Arrival Of Autumn anunță noul album Kingdom Undone și lansează clipul piesei Scars

Arrival Of Autumn
Arrival Of Autumn

Trupa canadiană Arrival Of Autumn va lansa al doilea LP, Kingdom Undone, pe 26 mai prin Nuclear Blast Records. Formația a început să înregistreze LP-ul în august 2021 la Mark Lewis Studios din Hendersonville, Tennessee și la propriul studio din Grande Prairie, Alberta, Canada și au încheiat înregistrările în decembrie 2021. Albumul a fost conceput de trupă și de Mark Lewis, care, de asemenea s-a ocupat de producție, mixare și mastering. Artwork-ul pentru album a fost creat de Travis Smith.

Arrival Of Autumn a spus: „După multe obstacole și vremuri de incertitudine, suntem reenergizați, reorientați și pregătiți să arătăm în sfârșit lumii la ce am lucrat! Kingdom Undone este un album reprezentativ pentru Arrival Of Autumn. Aceasta este capodopera noastră și abia așteptăm să cântăm aceste melodii live pentru public!”

Pe 25 februarie, trupa a lansat videoclipul single-ului Scars. Melodia contagioasă îi va conduce pe ascultători într-o călătorie energică, care îi va face să strige „Why don’t you show your scars?”

Solistul Jamison Friesen adaugă: „Suntem foarte încântați să lansăm prima piesă de pe viitorul nostru album Kingdom Undone! Scars înseamnă să fii sincer cu oamenii din jurul tău și să nu te mai prefaci că ești ceva ce nu ești. Nu contează ce este în exterior, este vorba despre a avea curajul să nu ascunzi cine ești! Așteptăm cu nerăbdare să cântăm piesa în turneele noastre viitoare.”

Kingdom Undone track listing:
01. Scars
02. Your Fiction
03. Trust
04. Ghosts
05. Hell Comes Home
06. One More Day
07. Liminal
08. Burn
09. Who The Masters Serve
10. Bury Me
11. Hallowed

Luna viitoare, Arrival Of Autumn va porni la drum cu legendele thrash Heathen din San Francisco Bay Area. Turneul Empire Of The Blind va începe pe 9 martie în Rhode Island se va încheia la Philadelphia pe 26 martie.ARRIVAL OF AUTUMN lineup:
Jamison Friesen – Voce
Brendan Anderson – Chitară
Ryan Sorensen – Chitară
Liam Frith – Bass
Ty Fox – Tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*