Fights lansează al patrulea single, Serenity Now și anunță data lansării albumului de debut

Fights
Fights

Trupa norvegiană hardcore-punk Fights lansează al patrulea single Serenity Now și anunță data lansării viitorului  album de debut.

Serenity Now este o piesă furioasă, cu ritm rapid și puternic, care poate face opusul a ceea ce ar trebui să facă, deoarece de fapt este vorba despre găsirea păcii. Este ultimul single de pe viitorul album de debut al trupei Fights, Scampirock, care va fi lansat pe 21 aprilie.

Trupa spune: „Serenity Now este un cadou pentru toți cei care au nevoie disperată de calm în viața lor.”

Fights interpretează un punk rapid, distractiv și agresiv, cu un strop de boogie rock și hardcore. Melodiile abordează teme precum peștele zburător care pune viața în pericol, importanța închiderii mașinii, dependența și azbestul. Trupa este într-un continuu proces de creație și chiar după restricțiile ce au părut nesfârșite, abia așteaptă concertele live și ard de nerăbdare să pornească din nou în turneu.

Anul 2022 a fost unul important pentru trupă, arătându-și potențialul și demonstrând ceea ce urmează să aducă pe scenă, prin performanțele grozave de la KLUBB-ØYA. Single-ul Moonshine a fost difuzat frecvent la Radioul Național Norvegian P3, la secțiunea „Best Now”. Piesa Sunshine a fost, la rândul ei, foarte apreciată de webzine-ul rock Evig Lyttar.

Fights lineup:
Sivert Moe- voce
Markus Uttisrud- chitară
Jørgen Lundstad Sparre-Enger- chitară
Robbe Madsen- bass
Eirik Langva Lie- tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*