Sadus lansează un nou single It’s The Sickness

Darren Travis
Darren Travis

Veteranii thrash metal-ului, Sadus, s-au alăturat familiei Nuclear Blast Records. Condusă de vocalistul/chitaristul fondator Darren Travis și bateristul Jon Allen, trupa este înarmată cu un arsenal puternic de riff-uri masive și solo-uri, tobe și bas zdrobitoare. În prezent, trupa pregătește lansarea primului său album nou în 16 ani, care va fi lansat în 2023.

Comentând despre semnarea contractului, veteranul A&R de la Nuclear Blast, Monte Conner, afirmă: „Sunt încântat să mă reunesc cu Darren Travis și cu puternica trupă Sadus. Să semnez cu o trupă cu care am lucrat în trecut nu este niciodată imuabil. Ba chiar dimpotrivă. Trebuie să recunosc că sunt uimit. Și permiteți-mi să  spun că acest nou material este unul dintre cele mai bune pe care le-am auzit vreodată. Este Sadus-ul pe care îi cunoașteți și pe care îi iubiți, cu aceleași elemente care i-au făcut unici în trecut. Dar acum cu cântece și mai puternice, mai concentrate și cu o producție modernă zdrobitor de grea.”

Odată cu semnarea, vine și noul single It’s The Sickness. Primul single din albumul lor iminent este un clasic contemporan al thrash-ului cu riff-uri colosale, încărcate de groove.

Când a fost rugat să comenteze noua piesă, Travis a spus: „Așa cum spune Joe Perry de la Aerosmith… Lasă muzica să vorbească!!!”

Sadus a crescut în notorietate pe înfloritoarea scenă thrash și death metal din zona golfului San Francisco la mijlocul anilor 1980. Albumul introductiv al trupei, Illusions (1988), a dus la semnarea lor cu Roadrunner Records de către guru A&R Monte Conner și, eventual, la lansarea excelentului disc Swallowed In Black (1990). În următorul deceniu și jumătate, trupa a lansat albumele apreciate  A Vision Of Misery (1992), Elements Of Anger (1997) și Out For Blood (2006). De asemenea, trupa a făcut turnee cu nume mari ale scenei, ca Morbid Angel, Sepultura și Obituary.

Membrii trupei:
Darren Travis – lead vocals, guitar (1985–2015, 2017–prezent)
Steve Di Giorgio – bass, backing vocals (1985–2015, 2017–prezent)
Jon Allen – drums (1985–2015, 2017–prezent)

Foști membri:
Rob Moore – guitar (1985–1993)

Discografie:
Albume de studio:
Illusions (1988) 
Swallowed in Black (1990)
A Vision of Misery (1992)
Elements of Anger (1997)
Out for Blood (2006)

Compilații:
Chronicles of Chaos (1997)

Demo:
D.T.P. (1986) 
Certain Death (1987)
The Wake of Severity (1989)
Red Demo (1994)

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*