Deathstars anunță noul album Everything Destroys You

Deathstars

Trupa suedeză industrial, Deathstars va lansa în sfârșit cel mai recent material discografic Everything Destroys You, pe 5 mai, prin Nuclear Blast Records. Prima lor lansare în peste opt ani marchează o revenire mult așteptată, punând în lumină tot ceea ce reprezintă trupa: adrenalină și glam!

„Motivul pentru care a durat atât de mult este că pur și simplu ne-am dorit și am avut nevoie de o pauză după turnee intense. Pe lângă asta, a început pandemia, astfel încât turneele au fost amânate la fel și lansarea. Așa că este fantastic să putem, în sfârșit, prezenta Everything Destroys You,” spune chitaristul Nightmare Industries.

Trupa își sărbătorește revenirea cu un videoclip uimitor pentru primul single, This Is.

Frontmanul Whiplasher Bernadotte a declarat despre videoclip: „Am avut o mulțime de discuții cu privire la primul videoclip. La un moment dat urma să fie filmat în Mexico City, la Paris sau Belgrad. Dar am ajuns să-l filmăm doar la Stockholm, unde locuim. A fost un fel de producție redusă, filmată pentru câteva zile în vechea zonă a abatorului din Stockholm.”

„Am vrut să facem un videoclip fără ecran verde sau cutie albastră. Doar un videoclip rock simplu, care ilustrează specificul acestei trupe, în mai puțin de patru minute. A fost ciudat să filmăm acolo. De fapt, l-am filmat în Slakt Kyrkan, care înseamnă biserica măcelului, și scenariul…”

„Într-un colț îl puteți vedea pe Cat cu aspect foarte androgin, cu tocuri înalte, cu o mulțime de lumini ciudate în jurul lui. Într-un alt colț Nightmare e legat de un gard, într-un cămașă de forță. Apoi Skinny cu un ferăstrău și un polizor unghiular decapitând manechine. Nitro chinuindu-se într-o mare de foc și tobe. Și, de asemenea, eu cu pitonul meu de 130 de kilograme, de 6,30 metri lungime pe nume Cruella. O creatură interesantă! Era foarte grea pentru a merge cu ea, alunecând în jurul umerilor mei și lingându-mă constant pe gât. Ne-am distrat bine.”

Deathstars lineup:
Whiplasher Bernadotte – Voce
Nightmare Industries – Chitare și clape
Cat Casino – Chitare
Skinny Disco – Bass

Deathstars- Everything Destroys You
Deathstars- Everything Destroys You

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*