Se lansează marca de bere Motorhead!

772 vizualizări

Dacă mărci proprii de whiskey și vin aveau deja, de ce să rămână doar Iron Maiden, Megadeth și alții cu propria lor bere?

Foștii membrii ai trupei MOTORHEAD, chitaristul Phil Campbell și toboșarul Mikkey Dee au colaborat cu Camerons Brewery, o companie de bere cunoscută, pentru a produce noua marcă de bere Motorhead Road Crew care va fi lansată la sfârșitul acestui an.

Numele acesteia vine de la cunoscuta piesă „(We Are) The Road Crew”, extrasă de pe albumul  „Ace Of Spades” din 1980. Aceasta va fi disponibilă atât în recipient mare, cât și la sticlă, având un volum de alcool de 4.5 – 5 % în sticlă.

Vorbind despre noul lor produs, Mikkey Dee a declarat: „Sunt mândru că am fost în măsură să fac această bere alături de Camerons. Mostrele pe care le-am încercat au fost super. Vrem să fie o bere stimulatoare și revigorantă, care este pentru voi, „our Road Crew”!

Și dacă tot suntem la categoria băuturi alcoolice, vă reamintim că Motorhead nu este singura trupă care îți face propria marcă de bere, astfel că ne putem aminti și de:
– „The Beer For Real Rockers” de la AC/DC
– „Trooper” de la Iron Maiden alături de „The Red And The Black”
„Black Tongue” de la Mastodon
„A Tout Le Monde”
de la Megadeth
„Queen Bohemian Lager” de la Queen


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*