Shawn Crahan (Slipknot) face un documentar despre anorexie

Shawn „Clown” Crahan, percutionistul formatiei SLIPKNOT a cerut ajutorul fanilor pentru un nou proiect pe care doreste sa- realizeze. 

Este vorba despre un documentar despre tulburari de alimentatie. Artistul este implicat in lumea regizorala si a creat videoclipuri pentru Hollywood Undead („We Are”) si Motionless in White („America”).

Se pare ca noul demers in lumea filmului este acest documentar despre tulburari de alimentatie.

Shawn a postat un mesaj pe pagina oficiala a trupei Slipknot in care ofera detalii legate de initiativa sa.

De-a lungul carierei mele am realizat o multime de documentare, iar acest lucru mi-a aprins pasiunea de a dezvalui adevarul din spatele mastii, de a expune durerea si frumusetea ascunse in spatele fatadelor dupa care ne ascundem. Nu vreau sa judec sau sa ranesc pe cineva, ci sa ajut si sa vindec. Ceea ce am sa va cer va fi greu pentru unii dintre voi, dar va rog sa aveti mintea deschisa si sa va ganditi cum ar fi fost viata voastra daca v-ati fi putut exprima astfel cand ati inceput calatoria„, a scris Crahan.

El a continuat prin a spune ce fel de oameni cauta pentru acest proiect:

As avea nevoie de un barbat sau de o femeie in varsta de cel putin 30 de ani care au fost diagnosticati cu anorexie, bulimie sau orice alta tulburare alimentara. As mai avea nevoie de un barbat si o femeie cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani, care sa fi fost diagnosticat cu tulburarile mentionate mai sus„, a spus artistul.

De ce tulburari de alimentatie? De-a lungul timpului am avut de-a face cu multi oameni care s-au confruntat cu aceste probleme si am vazut cata suferinta pot ele sa le aduca atat bolnavilor cat si familiei acestora„, adauga Crahan.

Pentru a citi mesajul complet al muzicianului, fa click AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*