Shifting Sands sustine doua recitaluri in Bucuresti

213 vizualizări

SHIFTING SANDS se întoarce în forţă cu două concerte în Bucureşti: pe 30 octombrie la Arenele Romane, în deschidere la Cargo, şi pe 6 noiembrie la Silver Church, în deschidere la Awake.

Iată mesajul pe care trupa îl adresează fanilor cu această ocazie:

„Concertul de pe 30 octombrie are o semnificaţie specială pentru noi: ne întoarcem pe scena Arenelor Romane după trei ani – în toamna lui 2011 am cântat acolo în finala Global Battle of the Bands. Acum, graţie susţinerii voastre pe Facebook şi a votului unui juriu de specialitate, avem ocazia să deschidem concertul Cargo, una dintre cele mai apreciate trupe româneşti, fapt care ne onorează. Mulţumim echipei Metalhead pentru încrederea acordată!

La Silver Church, pe 6 noiembrie, avem o altă motivaţie, la fel de importantă: vom cânta în faţa unui public exigent, mare amator de progressive metal, şi în compania unor muzicieni virtuoşi care sunt capabili să intepreteze partiturile extrem de complicate din repertoriul Dream Theater. E o dublă provocare pentru noi şi îi mulţumim lui Cristi Gram şi celorlalţi membri ai trupei Awake pentru invitaţia de a deschide concertul lor.


Dincolo de aceste recitaluri, lucrăm intens la primul nostru album. Avem compoziţii noi, iar în cele două concerte din săptămânile următoare veţi avea ocazia să le ascultaţi în premieră.


Aşadar, vă aşteptăm pe 30 octombrie la Arenele Romane şi pe 6 noiembrie la Silver Church!“

SHIFTING SANDS s-a înfiinţat în 2011 la Bucureşti şi abordează genul progressive metal. În cei numai trei ani de când activează, trupa a câştigat Premiul I la Festivalul Posada Rock, s-a calificat în finala naţională a Global Battle of the Bands şi a participat la festivaluri internaţionale, precum OST Fest (cu Megadeth, Motörhead şi Manowar ca headlineri).

Componenţă SHIFTING SANDS:

Daniela Oancea – voce
Bogdan Trîmbaciu – chitară, clape
Răzvan Brăileanu – bass
Bogdan Prundeanu – chitară
Andrei Ilie – tobe

Pagina de Facebook a trupei SHIFTING SANDS:
http://www.facebook.com/shiftingsandsband

Canalul de YouTube al trupei SHIFTING SANDS:
https://www.youtube.com/user/ShiftingSandsBand/videos

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*