Shifting Sands ia cu asalt scenele rock ale verii

209 vizualizări

Metalul progresiv nu intră în concediu în această vară: în iunie şi iulie, SHIFTING SANDS va urca pe trei scene mari în aer liber, alături de nume importante ale metalului mondial.

Pe 11 iunie, trupa va cânta la Bucureşti în cadrul festivalului Metalhead Meeting, ai cărui headlineri sunt Satyricon, Bloodbath, Amorphis şi Cargo. La două săptămâni distanţă, pe 26 iunie, SHIFTING SANDS va concerta în Bulgaria, reprezentând România (alături de An Theos şi de Hatemode) la concursul Battle of the Bands din cadrul festivalului Kavarna Rock, ale cărui capete de afiş sunt Within Temptation şi Twisted Sister.

Întoarsă în Bucureşti, trupa va cânta pe 15 iulie la Arenele Romane, în deschiderea finlandezilor de la Sonata Arctica.

SHIFTING SANDS s-a înfiinţat în 2011 la Bucureşti şi abordează genul progressive metal. În cei patru ani de când activează, trupa a câştigat Premiul I la Festivalul Posada Rock, a concertat în principalele cluburi de profil din Bucureşti (Hard Rock Cafe, Silver Church, Colectiv) şi a participat la festivaluri internaţionale, precum OST Fest (cu Megadeth, Motörhead şi Manowar ca headlineri) sau Posada Rock.

În paralel cu activitatea concertistică formația lucrează la albumul de debut pe care speră să îl lanseze în toamna acestui an.

Componenţă SHIFTING SANDS:

Daniela Oancea – voce
Bogdan Trîmbaciu – chitară, clape
Răzvan Brăileanu – bass
Bogdan Prundeanu – chitară
Andrei Ilie – tobe

Pagina de Facebook a trupei SHIFTING SANDS:
http://www.facebook.com/shiftingsandsband

Canalul de YouTube al trupei SHIFTING SANDS:
https://www.youtube.com/user/ShiftingSandsBand/videos

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*