Slash: „Am început să lucrăm la piese noi”

432 vizualizări

De mult se aud zvonuri cum că în sfârșit vom avea un nou album Guns N’ Roses, dar niciodată n-au fost confirmate. Până acum.

Într-o discuție cu Detroit’s 101 WRIF, Slash spune de ce n-au dat detalii exacte și nu au aberat prea mult despre materiale noi. „Chestia e că n-am făcut chiar mare lucru până acum și nu-mi place să vorbesc aiurea. Știi cum oamenii obișnuiesc să promoveze lucruri și să mintă continuu? Am vrut doar să fiu sincer și chiar nu aveam ce să spun atunci. Acum e altă treabă, deja am început să lucrăm la piese noi. Poftim.”

Bineînțeles, procesul merge mai greu din moment ce toată lumea are treabă: turnee de terminat, proiecte solo de continuat, familii, afaceri și toate cele, dar cel puțin știm că vom primi un nou album.

Într-un interviu cu Rock City, totuși, Slash a spus deja prin iarnă că se lucrează la chestii noi și au material și că speră să-l scoată la capăt și „se va întâmpla când se va întâmpla” pentru că n-aveau niciun plan.

Dacă le reușește acest album, va fii chiar primul care-i va avea în compoziție pe Axl Rose, Slash și Duff McKagan de la „The Spaghetti Incident?” lansat în 1993.

Guns N’ Roses au până la momentul actual șase albume de studio, ultimul fiind lansat în 2008 sub numele de „Chinese Democracy”, primul album cu piese originale după „Use Your Illusion II” lansat în 1991.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*