Guns N’ Roses anunță turneul mondial 2023, care include și un concert la București

Guns N' Roses 2023

Guns N’ Roses pornesc într-un turneu mondial masiv în 2023, produs de Live Nation, ce se va desfășura pe tot parcursul verii și toamnei. Călătoria începe pe 5 iunie la Tel Aviv. Va continua în toată Europa până pe 22 iulie, încheindu-se la Atena. Trupa va continua cu America de Nord. Turneul se încheie în Vancouver, pe 16 octombrie.

În România, Guns N’ Roses va concerta pe 16 iulie, pe Arena Națională din București. Biletele vor fi puse în vânzare pe Entertix.ro.

Având vânzări de peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume, Guns N’ Roses este una dintre cele mai vândute trupe din istorie. Cu două albume nr.1 și patru albume în Top 5 Billboard, trupa a fost inclusă în Rock And Roll Hall Of Fame în 2012 și este câștigătoare a premiilor AMA, Billboard și MTV.

Discul Appetite For Destruction din 1987, a devenit cel mai bine vândut album de debut din toate timpurile în SUA. Albumul include single-uri din Top 10, Welcome To The Jungle, Paradise City și Sweet Child O’ Mine.

Videoclipul  baladei clasice November Rain, a depășit, cu puțin timp în urmă, două miliarde de vizualizări pe YouTube. Clipul, care a fost lansat pentru prima dată în urmă cu 31 de ani, nu a fost încărcat pe Youtube până în decembrie 2009.

Turneul de reuniune al trupei Guns N’ Roses îi include pe chitaristul Slash, basistul Duff McKagan și solistul Axl Rose. Li se alătură chitaristul Richard Fortus, bateristul Frank Ferrer, iar la clape Dizzy Reed și Melissa Reese.

Guns N’ Roses a lansat un nou EP cu patru melodii, Hard Skool, în februarie 2022. Materialul conține două melodii noi, lansate în 2021, Hard Skool și Absurd. Alături de acestea, EP-ul include versiunile live pentru Don’t Cry și You’re Crazy. În prezent, trupa lucrează la un nou album de studio. Este primul material nou sub bannerul Guns după Chinese Democracy din 2008. Și primul cu Axl Rose, Slash și McKagan, din 1993.

Guns N' Roses-2023 tour poster
Guns N’ Roses-2023 tour poster

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*