Corey Taylor (Slipknot): „Fanii ar trebui sa-i spuna lui Axl Rose sa nu mai fie un nenorocit”

1.034 vizualizări

Corey Taylor, solistul formatiilor SLIPKNOT si Stone Sour, i-a adresat niste cuvinte grele vocalistului Axl Rose, de la Guns N’Roses.

„Acum cativa ani, cantam cu Guns N’Roses la un festival. Organizatorul ne-a comunicat ceremonios ca nu avem voie sa folosim unul dintre coridoare pentru ca acesta era rezervat membrilor GNR. Ce naiba? Mi s-a parut o aberatie. Din acest motiv, m-am furisat in incaperea unde isi tinea Axl pianul, am cantat la el si mi-am pus organele genitale pe clape”, a explicat Taylor.

Muzicianul a continuat prin a spune ca nu are niciun pic de respect pentru un om care isi face fanii sa astepte cu orele la concerte.

„Iubesc formatia Guns N’Roses. Cred ca ‘Apetite for Destruction’ este un disc fantastic. Dar cand iti faci fanii sa astepte atatea ore…nu ai nicio scuza. Nu-mi pasa ca oamenii spun ca se asteapta la asta si ca s-au resemnat. Esti un idiot daca accepti asa ceva! Gandeste inainte sa vorbesti. Stiti de ce trupa nu mai are niciun membru fondator? Pentru ca Axl ii facea si pe ei sa astepte cu orele. Vreti un alt album bun semnat de formatie? Vreti o reuniune? Atunci spuneti-i idolului vostru sa inceteze sa mai fie un nenorocit!”, a continuat Corey Taylor.

De curand, artistul a lansat o noua carte, numita „You’re Making Me Hate You: A Cantankerous Look At The Common Misconception That Humans Have Any Common Sense Left” si este o critica aspra a culturii pop si a societatii contemporane.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*