Au fost anunțate încasările obținute în cel mai recent turneu Guns N’ Roses

Potrivit celor de la Billboard HOT TOURS, cel mai recent turneu GUNS N’ ROSES s-a dovedit a fi un real succes, atât în domeniul încasărilor, cât și în popularitate.

Turneul, intitulat „Not In This Lifetime”, s-a încheiat într-un prim episod în Australia, iar încasările de 38 milioane de dolari din luna februarie au fost adunate cu restul sumelor obținute până acum, totalul strâns fiind de 230 de milioane de dolari. În curând, suma va crește vertiginos, odată ce formația va călători în acest an prin Europa. Totodată, în Noua Zeelandă, cele două concerte din orașele Wellington și Auckland au fost sold-out, alături de show-urile din Brisbane, Adelaide și Perth. La fel, cele două concerte din Sydney au fost sold-out și au avut încasări de 9,2 milioane de dolari.

Un vis aproape împlinit pentru milioane de fani

La finalul lunii decembrie 2015, cei de la Billboard au anunțat că Slash și Duff McKagan s-au întors în Guns N’ Roses, după o pauză îndelungată de timp: ultima apariție a celor trei muzicieni împreună pe o scenă a avut loc în timpul celebrului „Use Your Illusion Tour” din anul 1993. Primul concert oficial al trupei în formula „aproape” clasică a avut loc în data de 8 aprilie 2016, atunci când solistul Axl Rose și-a rupt un picior din cauza unei căzături. Până în prezent, nu se cunosc detalii legate de un eventual album de studio nou Guns N’ Roses în actuala formulă.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*