Fear Factory anunță noul solist

Fear Factory 2023, photo credits Stephanie Cabral
Fear Factory 2023, photo credits Stephanie Cabral

Pionierii metalului industrial, Fear Factory, sunt încântați să anunțe că l-au ales pe Milo Silvestro ca vocalist pentru următoarea eră a trupei.

Dino Cazares comentează: „Este timpul să prezentăm lumii noului nostru vocalist. Căutarea a fost lungă și meticuloasă, dar știu sigur că am găsit tipul potrivit. Este o săptămână importantă pentru noi. Ne pregătim pentru revenirea pe scenă, începând cu 25 februarie pornim în turneul Rise Of The Machine. Abia așteptăm să pornim la drum”.

Milo Silvestro afirmă: „Aceasta este o oportunitate uriașă pentru mine. Sunt un fan al trupei de mulți ani și mi se pare suprarealist. Dar sunt încântat să fac parte din trupă. Știu că așteptările sunt uriașe, dar sunt aici pentru a da continua moștenirea vocală a acestei trupe legendare.”

Sâmbătă aceasta, Fear Factory va pleca la drum cu trupa Static X, în turneul nord-american Rise Of The Machine. În călătoria cu 42 de concerte li se alătură Dope, precum și Mushroomhead și Twiztid, doar pentru unele show-uri.

Anul trecut, trupa a lansat Recoded prin Nuclear Blast. Recoded reimaginează în mod strălucit melodiile din emblematicul Aggression Continuum din 2021, cu o ferocitate diversă. Remixurile sunt o contrapartidă fascinantă la cel de-al zecelea album al trupei. Produs de co-fondatorul, compozitorul și chitaristul Dino Cazares și mixat/masterizat de Damien Rainaud, Recoded se mândrește cu noi interpretări ale pieselor din Aggression Continuum. Recoded include colaboratori ca Rhys Fulber, Zardonic, Tyrant Of Death, Rob Gee, Blush Response și Dualized. Materialul este al patrulea album Fear Factory cu artwork realizat de Anthony Clarkson.

Recoded tracklisting:

 1. Adapt Or Die – Intro narrative by Jake Stern sound FX by Zardonic
 2. Hatred Will PrevailMonolith Remix by Rhys Fulber
 3. DisobeyDisruptor Remix by Zardonic
 4. I Am The NightriderFuel Injected Suicide Machine Remix by Dualized/Zardonic
 5. Path To SalvationPurity Remix by Rhys Fulber
 6. WorthlessEnd Of Line Remix by Zardonic
 7. Empires FallCollapse Remix by Tyrant Of Death
 8. System AssassinAggression Continuum Remix by Rhys Fulber
 9. Hypocrisy Of FaithManufactured Hope Remix by Rob Gee
 10. This Is My LifeCognitive Dissonance Remix by Zardonic
 11. RecodedRecode Remix by Blush Response

Bonus Tracks (incluse pe vinil)

 1. Turbo FactoryEnd Of Line Remix by Turboslash
 2. Break OffDisruptor Remix by Rhys Fulber


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*