My Dying Bride a revenit cu un nou single și cu primele detalii legate de viitorul album

My Dying Bride
My Dying Bride

Formația britanică MY DYING BRIDE a revenit cu noi știri legate de viitorul material discografic: trupa a anunțat primele detalii legate de noul album și a publicat și un single.

Noul material discografic se intitulează The Ghost Of Orion și va fi lansat în data de 6 martie 2020, via Nuclear Blast Records. Coperta discului poate fi găsită mai jos.

Conform solistului Aaron Stainthorpe, noul album reprezintă începutul unei noi ere pentru My Dying Bride, cu noi fețe și cu un stil mult mai accesibil, în comparație cu vechile lansări mult mai tehnice. „The Ghost Of Orion” cuprinde compoziții de proporții epice, cu o calitate intimă, iar albumul va crește și va decădea precum peisajul din Yorkshire, acolo unde a fost și înregistrat”. Solistul a mai adăugat că Lindy-Fay Hella de la Wardruna este unul dintre artiștii invitați pentru noul album.

„The Ghost Of Orion” va fi disponibil în următoarele variante: CD, black 2LP in Gatefold, white 2LP in Gatefold, red 2LP in Gatefold și picture 2LP in Gatefold.

„The Ghost Of Orion” este prima apariție discografică pentru My Dying Bride, după ce formația a anulat toate concertele și a dispărut fără urmă de pe scena metal internațională pentru o perioadă. Aaron Stainthrope a publicat un comunicat pe site-ul casei lor de discuri, Nuclear Blast, în august 2018, explicând situația care a determinat dispariția temporară:

„Mulți dintre voi s-au întrebat ce s-a întâmplat cu trupa de când ne-am anulat concertele de la sfârșitul lui 2017. Iată răspunsul. În septembrie 2017, frumoasa mea fiică, în vârstă de doar cinci ani, a fost diagnosticată cu cancer. Acest eveniment a îndurerat toată familia, alături de prietenii apropiați și, evident, și pe cei din My Dying Bride și colegii apropiați. O gaură neagră de îngrijorare și panică s-a deschis în fața mea și m-am temut de ceea ce urmează. Teroarea din jurul acestei cumplite boli e reală, brutală și fără de sfârșit.

După cel mai rău an din viața noastră, și cel mai stresant, am fost binecuvântați cu vestea pe care mulți oameni nu o primesc: se vindecase. Reușise să învingă una dintre cele mai nemiloase dintre creațiile tragice ale Domnului. În ciuda rezultatelor fericite, vor urma ani de teste și posibile complicații care s-ar putea să însemne multe vizite la spital. Mă voi teme pentru ea în fiecare zi a vieții mele și sper că atunci când voi închide ochii va fi o femeie puternică și demnă.

Trebuie să mulțumim oamenilor extraordinari de la NHS Childrens Hospital din Leeds pentru tot ce au făcut și celor de la Candlelighters, asociația caritabilă pentru copiii cu cancer, pentru susținerea fără margini și toată dragostea.”

Image may contain: 1 person


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*