My Dying Bride – solistul Aaron Stainthorpe infirmă zvonurile potrivit cărora formația se desparte

784 vizualizări

Aaron Stainthorpe, solistul formației MY DYING BRIDE, a respins recentele zvonuri potrivit cărora formația se va despărți, apărute după ce aceasta a anulat viitoarele show-uri. Comunicatul este următorul:

„Aș dori să elimin recentele zvonuri legate de stingerea prematură a proiectului My Dying Bride în lumina evenimentelor trecute. Mai mult ca sigur nu ne vom despărți, acum ne aflăm în plin proces de compunere a viitorului album. Motivul anulării respectivelor concerte este reprezentat de faptul că unul dintre membrii mei de familie suferă de o boală cumplită, pentru care mi-am alocat timp până în momentul în care își va reveni. Ceilalți cinci membri lucrează din greu pentru a produce noul album, care va fi lansat prin Nuclear Blast în 2018. Voi contribui și eu când va fi necesar și pot asigura fanii că va fi epic. Îmi cer scuze față de cei își doreau să ne vadă live, însă promit că ne vom întoarce”.

La începutul lunii martie, My Dying Bride anunța că a încheiat colaborarea cu Peaceville Records și că a semnat un contract cu cei de la Nuclear Blast Records pentru lansarea unui nou material discografic, pe care noi îl așteptăm cu nerăbdare.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*