My Dying Bride a semnat cu Nuclear Blast Records și pregătește un nou album

Britanicii MY DYING BRIDE (foto) au anunțat că au semnat un contract cu germanii de la Nuclear Blast Records pentru a lansa cel de al treisprezecelea material discografic din carieră!

Până recent, lansările My Dying Bride se aflau sub marca britanicilor de la Peaceville Records, de unde au mai făcut parte în trecut formații precum Anathema sau Paradise Lost.

Aaron Stainthorpe, solistul formației, a declarat: „Este o plăcere imensă să vă anunț că My Dying Bride și-a adunat forțele și a semnat cu Nuclear Blast Records la începutul anului 2017 și că a început să lucreze la un nou material discografic. Nu este niciun secret faptul că Nuclear Blast au continuat să se extindă în ultimii ani, fiindcă a semnat cu o mulțime de formații epice din toate colțurile lumii și le-a dat șansa să se exprime liber, încât au ajuns să își crească imaginea în scena de metal. A venit timpul ca My Dying Bride să urmeze acest drum. Sperăm că mariajul dintre trupă și acest label important și puternic să stabilească rezultate de proporții în anii următori”.

Full Image


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*