Shinedown lansează clipul piesei A Symptom Of Being Human

Shinedown
Shinedown

Trupa Shinedown, deținătoarea mai multor discuri de platină, a lansat videoclipul pentru noul single A Symptom Of Being Human. Single-ul este extras de pe albumul apreciat de critici, Planet Zero. A Symptom Of Being Human celebrează frumusețea diferențelor noastre individuale și îmbrățișează suișurile și coborâșurile vieții. Shinedown reușește să realizeze conexiunea dintre oameni, amintindu-le de umanitatea lor comună. Videoclipul cinematografic a fost regizat de Lewis Cater.

Solistul Brent Smith spune: „A Symptom Of Being Human este o respirație adâncă în fața unei lumi în continuă schimbare. Povestea fiecăruia este diferită. Ca ființe umane, toți suntem unici și asta este ceea ce ne face indivizi. Cu toții vom experimenta momente maxime și minime în viața noastră. Cu toții vom fi puși la încercare de provocările vieții de zi cu zi. Așa că îmbrățișează umanitatea din tine, nu fugi de ea. Trăiește fiecare moment la maximum și nu-ți face griji… Totul este doar un simptom de a fi uman.”

Turneul cu 24 de concerte, The Revolutions Live, al trupei Shinedown va începe pe 3 aprilie, împreună cu Three Days Grace și From Ashes To New. Shinedown va cânta și la Blue Ridge Rock Festival în luna septembrie.

Albumul Planet Zero conține, de asemenea, imnul pop-rock și hit-ul rock nr. 1, Daylight. Videoclipul piesei Daylight este o scrisoare de dragoste către fani. Clipul oglindește impactul pe care mesajul piesei – că nu ești niciodată singur – l-a avut în epuizarea albumului Planet Zero. Shinedown a lansat recent, de asemenea, videoclipul single-ului rock Dead Don’t Die. Acesta este o declarație încântătoare de supraviețuire și un imn despre rezistența spiritului uman după vremuri de încercare.

Planet Zero se confruntă cu îndrăzneală cu forțele societății care perpetuează diviziunea. În același timp, oferă o cale de restaurare prin empatie și conversație deschisă, reafirmând importanța conexiunii umane. Albumul a debutat în Top 5 din Billboard 200 și în topul oficial al albumelor din Marea Britanie. A fost pe locul 1 în alte șase topuri Billboard, cum ar fi Top Album Sales, Rock, Hard Rock și Alternative Albums. Trupa Shinedown este nominalizată la două iHeartRadio Music Awards pentru Artistul rock al anului și Cântecul rock al anului.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*