Shinedown distribuie videoclipul Dead Don’t Die

Shinedown
Shinedown

Trupa Shinedown începe 2023 cu lansarea noului videoclip pentru următorul single Dead Don’t Die, de pe albumul Planet Zero. Piesă sfidătoare, cu tobe agresive și solo-uri de chitară uimitoare, este o declarație încântătoare de supraviețuire și un imn despre rezistența spiritului uman după vremuri de încercare. Videoclipul cinematografic, filmat la Londra, a fost regizat de Lewis Cater.

Chitaristul Shinedown, Zach Myers a spus: „Dead Don’t Die este prima piesă pe care am scris-o vreodată care nu a trecut printr-o schimbare majoră.” „Nu-mi place să vorbesc despre ce înseamnă piesele, pentru că simt că le-aș pune într-o cutie.  Piesa este despre Brent Smith, (voce), iar oamenii ca el… cei cu voință puternică, ce nu renunță, se îndoaie, dar nu-și pierd spiritul. L-am văzut pe acest om să fie la fund și să se ridice și să nu înceteze să încerce să fie mai bun.” „Sper că toată lumea simte ceva când ascultă piesa. Sper că te face să simți că poți alerga printr-un zid de cărămidă.”

Shinedown a primit recent nominalizări la iHeartRadio Music Award pentru „Artistul rock al anului” și „Cântecul rock al anului”. 

Planet Zero, produs de basistul Eric Bass, a debutat pe locul 5 în topul Billboard 200, al albumelor din Marea Britanie, și pe locul 1 în alte șase topuri Billboard, inclusiv Top Album Sales, Rock, Hard Rock, și topurile Alternative Albums. Cu melodii ca Planet Zero și Daylight, albumul Planet Zero se confruntă cu îndrăzneală cu forțele societății care perpetuează diviziunea. Oferind, în același timp, o cale de reabilitare prin empatie și conversație deschisă, materialul servește ca o reamintire că legăturile interumane sunt cele mai importante…

Shinedown a adus Planet Zero la viață pe tot globul anul trecut. Turneul mondial a culminat cu un show sold out în Marea Britanie, la sfârșitul lui 2022. Videoclipul single-ului Daylight este o scrisoare de dragoste către fanii trupei din turneu. Impactul mesajului piesei – că nu ești niciodată singur – transpare din videoclipul emoționant.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*