In Flames: videoclip pentru piesa „Burn”

Formația suedeză IN FLAMES foto) a publicat un videoclip pentru piesa „Burn”, pe care îl puteți viziona mai jos.

Piesa din videoclip este extrasă de pe viitorul material discografic al trupei, „I, The Mask”, care va fi lansat oficial în data de 1 martie 2019, via Nuclear Blast Records și Eleven Seven Music.

A 12-a piesă de pe album i-a reunit pe cei din In Flames cu producătorul Howard Benson (My Chemical Romance, Motorhead), același care a înregistrat și albumul “Battles”. Mai mult decât atât, albumul a fost mixat de Chris Lord-Alge (Cheap Trick, Linkin Park) și masterizat de Ted Jensen (Pantera, Eagles, Guns’N’Roses).

Artwork-ul albumului a fost creat de Blake Armstrong, fiind descrisă o interpretare unică a mascotei trupei, The Jesterhead. Povestea cover-ului va fi dezvăluită prin intermediul artwork-ului albumului pe 1 martie, care coincide cu fiecare piesă de pe album.

“Acest album este unul special pentru noi. De la ultima noastră înregistrare, “Battles”, ne-am întemeiat propriul festival anual în Suedia care a “călătorit” non-stop prin lume, creând astfel o legătură tot mai strânsă cu fanii noștri. Ai putea spune că o mare parte din acesta a fost inspirația noastră pentru album. A fost o călătorie atât de lungă care continuă să meargă și să crească. Ne simțim incredibil de recunoscători pentru asta și pentru sprijinul vostru care face posibil acest lucru. Dedicăm cel de-al 13-lea album, “I, The Mask”, tuturor fanilor noștri care ne permit să continuăm să facem muzică și să cântăm în fiecare noapte. În Jesterheads noi credem!”, susține Anders Fridén, vocalistul trupei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*