Slipknot anunță plecarea percuționistului Chris Fehn

671 vizualizări

După mai bine de douăzeci de ani de activitate, Chris Fehn părăsește Slipknot. Sau este dat afară? Taberele fanilor sunt împărțite după scandalul iscat chiar înainte de anunțul oficial al trupei care confirmă despărțirea de Fehn, postat pe siteul lor.

Vorbește lumea prin sat cum că Fehn nu și-ar fi primit toți banii, dar Corey Taylor neagă această acuzație, îndemnând fanii să aștepte ca adevărul să iasă la iveală. Chiar și așa, părerile sunt împărțite: fanii aruncă cu pietre, Taylor susține că e acuzat pe nedrept și că n-ar fura de la cineva la care a ținut foarte mult, nici el, nici colegii lui.

Totuși, modul în care plecarea acestuia a fost anunțată dă puțin de gândit. Mesajul oficial al trupei dezvăluie că momentan cel mai important lucru este al șaselea album și următoarele concerte. „Cele mai bune”, promit băieții.

„Chris știe de ce nu mai face parte din Slipknot.” Deși Fehn nu a comentat încă această întâmplare, cuvinte ca „a ales să arate cu degetul” și „am fi preferat să nu aleagă această cale”, au avut un impact destul de mare asupra fanilor trupei care mor de nerăbdare și insistă să afle și varianta lui.

Fanii încă speră că totuși Chris nu va pleca, iar alții sunt destul de siguri că e doar o mică ceartă de copii comparativ cu situații mult mai grave în care s-au aflat membrii în anii precedenți. O parte din ei chiar țin să se amuze, spunând „stați împreună pentru copii”.

Rămâne de văzut cine îi va lua locul lui Chris pe viitor, cum va suna următorul album și cine e nedreptățit. Până atunci, o nouă rundă de ascultare a albumelor preferate, melodiilor consacrate sau a ultimului single nu face rău nimănui.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*