Sodom – foștii membri au fost concediați via WhatsApp

827 vizualizări

2018 vine cu o schimbare majoră pentru SODOM, care va avea de acum încolo o nouă componență.

Printr-o postare pe pagina oficială de Facebook a trupei, solistul și singurul membru original rămas în trupă, Thomas „Angelripper” Such, anunță că Sodom va continua fără chitaristul Bernd „Bernemann” Kost și toboșarul Markus „Makka” Freiwald, explicând că schimbarea vine pentru a înlătura rutina care ar putea încetini procesul creativ al trupei, dorind că continue călătoria într-un nou line-up, care va fi anunțat curând.

A venit însă și reacția foștilor colegi de trupă: aceștia au emis un comunicat în care explică faptul că respectiva concediere a venit prin Whats App și nu a existat o discuție față în față între cele două părți.

„Tom a reliefat deja în comunicatul său că ne-am îndepărtat destul. Într-adevăr, concepțiile noastre despre respect și muncă au deviat enorm. Se mai adaugă pe lângă aceste fapte și ofertele de turneu pe care Tom le-a neglijat, ceea ce ne-a întristat”.

„După reacțiile incredibile primite, noi am căutat să compunem un succesor pentru „Desision Day” și am înregistrat multe idei de piese. Din păcate, Tom nu ne-a împărtășit entuziasmul și a încheiat colaborarea cu noi via WhatsApp, fără să asculte noile compoziții”.

„Desigur, nu este ușor pentru noi că părăsim Sodom. Formația a devenit o parte importantă a vieții noastre și ne regăseam în tot ceea ce ea însemna. Nu ne vom opri însă în a face ceea ce iubim, vom înființa o trupă nouă și ne vom continua aventura”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*