Soția lui Chester Bennington se va recăsători

931 vizualizări

Talinda Bennington, văduva lui Chester – vocalistul Linkin Park, evident că toată lumea îl știe – a anunțat vineri, 6 septembrie, pe pagina sa de Twitter că s-a logodit cu „îngerul ei pe Pământ”, Michael, un pompier din Los Angeles.

Vă garantez că puteți găsi iubire după tragedie, spune Talinda. Moartea unui suflet pereche nu înseamnă moartea ta. Familia, prietenii și frații mei din Linkin Park il primesc (pe Michael) cu brațele deschise.

Voi continua să-l onorez pe Chester și voi continua misiunea de a nu lăsa trecerea lui în neființă să fie degeaba.

Pentru toți cei care au trecut prin pierderi din cauza suicidului, PUTEȚI fi fericiți din nou. PUTEȚI avea loc în inima voastră pentru tristețe, fericire și iubire.

Talinda și Chester s-au căsătorit în 2005 și au împreună trei copii, iar familia lui Chester sprijină căsătoria Talindei, susținând că e bine pentru copii, așa cum spun cei de la TMZ. Ei zic că e băiat de treabă și sunt mulțumiți în special că se implică în viața copiilor. Familia crede că le va readuce stabilitatea, copiii sunt fericiți dacă și mama lor e fericită.

Chester s-a stins din viață pe 20 iulie 2017, fiind cea de-a 53-a zi de naștere a vocalistului Soundgarden și prietenului său drag, Chris Cornell. După decesul acestuia, Chester a scris o scrisoare în care i-a mulțumit că a fost o inspirație pentru el și că speră să găsească pace în „următoarea viață”.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*