Mike Morton (Lamb Of God) lansează o melodie la care a lucrat cu Chester Bennington

Conform chitaristului formației Lamb of God, Chester a lucrat la această piesă ca și cum ar fi fost una dintre propriile lucrări.

Mark Morton din Lamb Of God, a scos o melodie intitulată „Cross Off”, la care a colaborat cu Chester Bennington (Linkin Park). Piesa face parte din albumul lui solo, „Anesthetic”, aceasta fiind înregistrată acum doi ani, în luna aprilie. Materialul va fi lansat pe piață pe 1 martie.

Morton împreună cu Bennington au depus efortul de echipă pentru a scrie versurile acestei melodii, având de partea lor și ajutorul producătorului Josh Wilbur. De asemenea, Paolo Gregoletto (chitară-bas) și Alex Bent (tobe) au luat parte la crearea piesei, ambii fiind membrii ai Trivium. Partea de chitară a fost înregistrată de Mark.

Într-un interviu al lui Morton acordat publicației Metal Hammer, acesta susține că „Chester a avut intervenții creative când a ajuns în studio”. El continuă spunând că „La început, am fost uimit. Îmi spusese că îi place melodia și comunicasem destul de mult, însă nu am avut ocazia să ne întâlnim până am început înregistrările. Am fost impresionat de faptul că o persoană care a ajuns la un nivel atât de înalt în carieră, cineva atât de celebru, era atât de umil și dedicat. S-a implicat ca și când ar fi fost o piesă Linkin Park sau unul propriu. M-a lăsat fără cuvinte”.

Bennington nu este singurul care a contribuit la materialul lui Mark. Lista continuă cu nume mari ale rock-ului și metal-ului după cum urmează: Randy Blythe (Lamb Of God), Jacoby Shaddix (Papa Roach), Myles Kennedy (SlashAlter Bridge), Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Mark LaneganChuck Billy (Testament), Jake OniJosh Todd (Buckcherry), Mark MoralesNaeemah MaddoxRoy Mayorga (Stone Sour), David Ellefson(Megadeth), Ray Luzier (Korn), Paolo Gregoletto (Trivium), Alex Bent (Trivium), Mike Inez (Alice In Chains), Jean Paul Gaster (Clutch), Steve Gorman și Marc Paul.

Piesele care se vor afla pe albumul „Anesthetic” sunt următoarele:

  1. Cross Off (cu Chester Bennington)
  2. Sworn Apart (cu Jacoby Shaddix)
  3. Axis (cu Mark Lanegan)
  4. The Never (cu Chuck Billy și Jake Oni)
  5. Save Defiance (cu Myles Kennedy)
  6. Blur (cu Mark Morales)
  7. Back From The Dead (cu Josh Todd)
  8. Reveal (cu Naeemah Maddox)
  9. Imaginary Days
  10. Truth Is Dead (cu Randy Blythe și Alissa White-Gluz)

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*