Asking Alexandria – vizioneaza noul videoclip animat al piesei „Vultures”

Urmărește cum artiștii au fost transformați în noul videoclip în personaje principale în cadrul unei povești deprimante.

Băieții din Asking Alexandria au lansat videoclipul animat al piesei “Vultures” de pe albumul ce poartă același nume cu cel al formației. T. G. Hopkins este responsabil pentru regizarea materialului “Vultures”, iar animația a fost creată de Bento Box Entertainment.

Asking Alexandria”, al cincilea album la număr, a fost lansat în luna decembrie a anului 2017 de casa de discuri Sumerian Records. Acesta reprezintă primul material complet scos de americani după întoarcerea vocalistului Danny Worsnop în trupă în anul 2016.

La începutul anului 2019, Asking Alexandria va începe turneul “Attention Attention” împreună cu Papa Roach și Shinedown.

Între timp, vocalistul lucrează și la cariera lui solo, acesta plănuind să lanseze albumul intitulat “Shades of Blue”. Ba mai mult, videoclipul piesei solo “Little Did I Know” a fost deja lansat săptămâna trecută. Conform lui Worsnop, aceasta este melodia care a dat tonul întregului album.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*