Alin Moise (Moise): „Este un album sincer si cred ca orice persoana care asculta acest disc se va regasi in cel putin una din piese” (interviu)

În luna decembrie a anului trecut, formația Moise a lansat în format digital albumul de debut intitulat “Cine ești, cine sunt”.

Pentru că Moise va susține un show, în premieră, pe data de 27 ianuarie în București, în Club Quantic, ne-am gândit să povestim puțin înainte de concert cu fondatorul trupei, Alin Moise, despre noul material discografic.

Maximum Rock: Începând cu acest an, am înțeles că planificați un turneu de promovare a albumului. Ce orașe veți cuprinde?

Alin Moise: Primul oraș în care vom ajunge după concertul de lansare din București este Constanța, pe 2 februarie, apoi urmează Sibiu, Vâlcea, Timișoara, Arad, Cluj, Zalău… Vom anunța pe pagina de Facebook detaliat fiecare oraș unde ne puteți vedea.

În luna decembrie a anului trecut ați lansat albumul “Cine ești, cine sunt”. De ce ați ales acest nume?

Când am început înregistrările pentru acest album, nu știam ce nume va avea. “Cine ești, cine sunt” este prima piesă cu videoclip în această formula, iar mesajul piesei se adresează tuturor celor care prețuiesc conștiința și valorile acesteia. “Cine ești, cine sunt” este întrebare pe care probabil mulți o au în cap, indifferent dacă este în relația cu oamenii sau despre societatea în care trăim. Am considerat că este cel mai reprezentativ nume pentru primul material discografic.

 

Care au fost reacțiile publicului până acum legat de acest disc?

Am primit foarte multe reacții pozitive, mulți ne-au spus că sună internațional, alții ne-au comparat cu trupe românești susținând că avem un sound mai modern, părerile au fost împărțite și numai de bine. Le mulțumim pe această cale tuturor celor care ne susțin și să ne vedem cu bine la concerte.

Cum v-a venit ideea să numiți trupa MOISE?

M-am gândit la multe variante, cele mai multe în limba engleză pentru că este cel mai ușor să cauți un nume de trupă într-o limbă străină, dar parcă nu mă regăseam în totalitate în niciuna dintre acele variante. Având în vedere faptul că, de-a lungul activității mele muzicale, oamenilor le rămânea în cap numele meu de familie, am considerat că ar fi interesant ca trupa mea să se numească MOISE. Exact la fel ca în cazul trupei Van Halen.

Credeți că v-ați atins așteptările pe care le-ați avut în legătură cu “Cine ești, cine sunt”?

De obicei compun ceea ce simt fără să mă gândesc dacă va prinde la public sau nu. La fel s-a întâmplat și cu “Cine ești, cine sunt”. Este un album sincer și cred că orice persoană care ascultă acest disc se va regăsi în cel puțin una din piese. Deci da, consider că mi-am atins așteptările legate de acest album.

Biletele pot fi achiziționate online de pe platforma Am.Bilet.ro, la următoarele prețuri:

  20 lei – Presale (primele 100)
  30 lei – Normal Ticket (preț până pe 26.01.2019, inclusiv)
  35 lei – Acces (în ziua evenimentului)
  55 lei – Bilet cu CD inclus în preț (CD-ul va fi înmânat la acces, odată cu scanarea biletului)

Mulțumim pentru timpul acordat! Ne vedem la concert pe 27 ianuarie în Club Quantic!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*