The Cranberries lanseaza noul single „All Over Now” in memoria lui Dolores O’Riordan

Astăzi este prima aniversare a morții solistei din The CranberriesDolores O’Riordan. În memoria acesteia, astăzi (15 ianuarie), va fi lansată piesa „All Over Now„, fiind extrasă de pe ultimul material discografic intitulat „The End”, la care formația lucrează în momentul de față.

Artiștii confirmă cu tristețe că, după acest eveniment, The Cranberries se va desființa oficial. Aceștia lucrau la un nou LP în lunile de dinaintea morții solistei.

Încă nu există nicio dată de lansare pentru ultimul album, „The End„, însă membrii formației informează fanii pe site-ul lor oficial în ceea ce privește evoluția lor.

Conform unui interviu pentru The Guardian, Noel Hogan, chitaristul din The Cranberries, a precizat că formația va lansa un ultim disc care va cuprinde vocea și versurile solistei Dolores O’Riordan, înainte ca aceștia să se despartă.

Dolores O’Riordan a decedat pe 15 ianuarie, la vârsta de 46 de ani, fiind găsită scufundată în cadă, într-o cameră de hotel din Londra.

Testele toxicologice au arătat că Dolores nu consumase mai mult decât cantitatea prescrisă de medicamente, însă deținea o cantitate foarte mare de alcool în sânge. Conform spuselor medicului legist, decesul acesteia a fost „un tragic accident„.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*