Anthem prezinta primul single de pe noul album

198 vizualizări

Trupa japoneză de heavy metal, Anthem, au semnat un contract de colaborare cu Nuclear Blast Records (pentru teritoriul european). “Nucleus” va fi cel mai bun album de hit-uri de până acum, complet reînregistrat cu versuri în limba engleză. Ieri au lansat primul single de pe acest album, piesa intitulându-se “Black Empire”.

Melodia poate fi ascultată mai jos:

Solistul Yukio Morikawa precizează că “suntem foarte mulțumiți să lansăm primul single, “Black Empire”, care aparține celui mai bun album de hit-uri, “Nucleus”. Versiunea originală a piesei este cântată de un fost vocalist, Mr. Eizo Sakamoto. Prin urmare, versiunea mea este în sfârșit lansată pentru fanii noștri și cuprinde versuri în limba engleză. Single-ul deține pasiunea și sufletul trupei Anthem într-o mare măsură. Dă-i o șansă!

De asemenea, trupa a anunțat un spectacol în cadrul festivalului Keep It True din Germania în perioada 26-27 aprilie 2019 .

Formația Anthem s-a format în perioada anilor 1980 în Tokyo. Pe atunci era considerată una dintre cele mai de succes și mai influente trupe, alături de Loudness și Earthshaker. Până în prezent, Anthem deține 18 albume de studio, 5 albume live și 9 compilații.

În momentul de față, trupa este formată din:

  • Yukio Morikawa – Voce
  • Akio Shimizu – Chitară
  • Naoto Shibata – Bas
  • Isamu Tamaru – Tobe

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*