Mike Shinoda (Linkin Park) sustine ca a „starpit” tot ce era emo in muzica trupei

Mike Shinoda, mastermind-ul din spatele formatiei LINKIN PARK, a declarat ca viitorul disc al grupului, „The Hunting Party”, reprezinta o creatie matura.

Se pare ca Shinoda a avut in minte varsta componentilor LP cand a compus piesele, gandindu-se ca este cazul ca anumite maniersime sa fie abandonate pentru totdeauna. Muzicianul a spus ca a „starpit” tot ce era emo in arta grupului american, precum si tot ce era prea dur.

„A fost nevoie sa renuntam la multe elemente soft si emo din muzica noastra. A fost nevoie sa renuntam la tot ce era agresiv doar de dragul agresivitatii. Nu mai suntem niste pusti de 18 ani care vor sa creeze un disc dur. Suntem adulti in varsta de 37 de ani care creeaza un material dur”, a explicat Mike.

Chiar daca initiativa muzicianului poate fi privita ca fiind una sanatoasa, reprezentantii casei de discuri cu care lucreaza trupa nu au fost atat de incantati. Potrivit informatiilor oferite de Metal Hammer, acestia ar fi comentat ca miscarea este una proasta.

„Va afecta cu siguranta vanzarile si nu ne putem baza pe faptul ca discul va fi o reusita stralucitoare. Muzica nu va mai putea fi difuzata cu atata usurinta la radio”, ar fi sustinut un angajat label-ului.

„The Hunting Party” va fi lansat pe data de 16 iunie si suntem curiosi daca spusele lui Mike se adeveresc, sau daca sunt doar de dragul promovarii.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*