Amon Amarth au finalizat inregistrarile pentru urmatorul album

364 vizualizări

Programul de lansări 2019 începe să se umple, cu Amon Amarth care confirmă și ei că au terminat înregistrarea pentru un album nou. Cu toate că titlul oficial și data de lansare nu au fost încă dezvăluite, cântărețul Johan Hegg a oferit o oarecare perspectivă asupra discului.

Solistul trupei Amon Amarth, Johan Hegg a declarat că nu a fost atât de interesat să facă un album conceptual de această dată: „Dacă începi să lucrezi la un alt album conceptual și încerci să faci asta, ar fi aproape imposibil, numai dacă nu ai o poveste cu adevărat grozavă cu care poți să faci acest lucru. Dar nu am făcut-o, așa că nu avea sens„, spune Hegg. „Am fost puțin leneș – am așteptat ca muzica să fie făcută pentru a vedea unde mă poate duce.

 Vocalistul a adăugat că în timp ce aștepta să adauge versuri până când melodia era completă, a avut o idee pentru o piesă pe care a vrut s-o numească „Beserker at Stamford Bridge„.

Un prieten de-al meu mi-a vorbit despre o poveste și mi-a spus că ar trebui să scriu niște versuri despre asta. Mi s-a părut idee grozavă deoarece este o poveste minunată„, a precizat vocalistul. „De fapt, este vorba despre sfârșitul erei vikingilor. Vikingii se aflau în Anglia, au avut un succes foarte mare în a bate englezii. La ce erau mai buni vikingii față de englezi era mersul alert și mutatul pe timp de noapte. Dar la bătălia de la Stamford Bridge, englezii au folosit tacticile vikingilor împotriva acestora, așa că i-au luat pe vikingi prin surprindere. Vikingii se aflau prea departe de navele lor de aprovizionare, așa că au fost nevoiți să se retragă. Vikingii erau aproximativ 3.000 de bărbați , iar englezii 15.000. Prin urmare, ei s-au retras la Stamford Bridge, însă pentru a opri armata engleză, au trimis un om cu un topor pe pod.

Noul album ar formației Amon Amarth este așteptat să apară în această primăvară.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*