Three Days Grace lansează videoclipul I Am The Weapon

Three Days Grace band nov2021
Three Days Grace band nov2021

Three Days Grace a distribuit videoclipul oficial pentru I Am The Weapon. Piesa este preluată de pe cel mai recent album al trupei canadiene, Explosions, lansat pe 6 mai prin RCA Records.

Neil Sanderson, bateristul și clăparul de la Three Days Grace, a declarat pentru Toronto Star că titlul albumului se referă la tensiunea trosnitoare care fierbe în sufletele noastre.

„Acest album are cu siguranță un fir comun. Toți aveau acel punct de fierbere în interiorul lor”, a explicat el. „Nu este neapărat un punct de fierbere din cauza furiei și a frustrării,. Este … nevoia de a te exprima și de a fi tu însuți și de a spune ce vrei și de a face ceea ce vrei.”

Explosions reprezintă acel punct de fierbere a ceva ce se găsește în interiorul tău, care va ieși și va exploda. Nu știu dacă aceasta este întotdeauna cea mai bună opțiune. Dacă se transformă în ceva distructiv. O melodie precum So-Called Life contemplă faptul că ești în acel moment. Fie vei exploda, fie vei găsi ceva care să umple acel gol. Să-ți distragă atenția sau să te calmeze, orice ar fi asta.”

Cum a fost Three Days Grace afectată de pandemie

Referitor la felul în care el și colegii săi de trupă au fost afectați de pandemie, Sanderson a spus: „În unele privințe, am fost destul de norocoși. Am făcut atât de mult turnee în 2018-2019, în Europa și Rusia – și am am decis că oricum vom renunța la turnee în 2020. Evident, s-a extins și în 2021 și, la acel moment, am găsit câteva tehnici pentru a colabora de la distanță. Așa că am putut face o treabă destul de bună, de co-scris eficient pe internet.”

Multipla câștigătoare a discului de platină, Three Days Grace, a atins miliarde de stream-uri și a vândut milioane de albume. A susținut numeroase concerte sold out pe mai multe continente.  A atins cote fără precedent. A obținut un total uimitor de 17 intrări pe locul 1 în topul Mediabase Active Rock. A bătut recordul pentru cele mai multe single-uri pe primul loc în topul Billboard Mainstream Rock Songs, obținând 16 asemenea clasări. Veritabilul arsenal de hituri nr. 1 al trupei include Chalk Outline, The High Road, Misery Loves My Company, World So Cold , Good Life, Break, Never Too Late, Animal I Have Become, Pain, Just Like You și Home.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*