Three Days Grace, dublă nominalizare la iHeart Radio Music Awards

Three Days Grace band nov2021
Three Days Grace band nov2021

Premiile iHeart Radio Music Awards sărbătoresc, în 2023, 10 ani de existență și promit melomanilor din toată lumea o ceremonie pe cinste.

Nu este așadar de mirare că formația canadiană THREE DAYS GRACE, una dintre cele mai iubite trupe rock contemporane, a fost încântată când a auzit că este nominalizată la două categorii ale prestigiosului spectacol: Rock Song of the Year (Cea mai bună piesă rock a anului), pentru melodia So Called Life, și Rock Artist of the Year (Cel mai bun artist rock al anului).

Trupa le-a dat fanilor vestea bună prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare. 

Three Days Grace împart simpatia publicului cu formații precum Ghost, Papa Roach, Red Hot Chili Peppers, Ozzy Osbourne și alții.

Show-ul iHeart Radio Music Awards va avea loc în data de 27 martie 2023 și, până atunci, le ținem pumnii tuturor trupelor nominalizate, dar mai ales celor de la Three Days Grace, pe care sperăm să îi revedem în curând în România după spectacolul excepțional oferit la Arenele Romane din București, în 2022.

Three Days Grace este una dintre cele mai îndrăgite formații rock ale momentului. Trupa a lansat până acum șapte albume, dintre care cel mai recent, Explosions, a ieșit în mai 2022, având parte de o recepție critică exclusiv pozitivă. 17 dintre single-urile formației au ajuns pe locul I în topuri precum Billboard Hot Mainstream Rock Tracks și Alternative Songs.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*