Iced Earth va lansa EP-urile Hellrider și I Walk Among You

Jon Schaffer
Jon Schaffer

Trupa americană Iced Earth va lansa două noi EP-uri pe 28 aprilie prin ROAR! Rock Of Angels Records. Intitulate Hellrider și I Walk Among You, aceste materiale vor include înregistrări rare din faza de tranziție dintre solistul Tim „Ripper” Owens și predecesorul/succesorul Matt Barlow, o perioadă deosebit de interesantă și plină de evenimente în istoria trupei Iced Earth.

EP-ul Hellrider este cuprinde piesele Prophecy, Birth Of The Wicked și The Coming Curse, lansate inițial pe albumul Something Wicked This Way Comes (1998), votat de Metal Hammer unul dintre cele mai bune discuri power metal lansate vreodată. La sfârșitul verii 2007, toate cele trei piese au fost reînregistrate, cu Owens.

Al doilea EP I Walk Among You include piesele de studio Setian Massacre, A Charge To Keep și The Clouding de pe albumul din 2007 Framing Armageddon (Something Wicked Part I), care au fost remixate și remasterizate în 2008 și cu Barlow, care tocmai revenise. În plus, apar melodiile live Dark Saga, Pure Evil și Iced Earth, de la Graspop Metal Meeting din 2008 cu Barlow la voce.

Iced Earth comentează despre EP-uri: „Până acum, aceste lansări nu fuseseră publicate pe nimic altceva decât pe CD. Acum au fost remasterizate, cu artwork-uri noi și vor fi disponibile pentru descărcare digitală, pentru prima dată.”

Hellrider lineup:
Jon Schaffer – Rhythm, Lead, Bass Guitars, Backing vocals
Tim Owens – Lead Vocals
Brent Smedley – Drums
Tim Mills – Guitar Solos

I Walk Among You lineup:
Jon Schaffer – Rhythm, Lead, Bass Guitars, Backing vocals
Matt Barlow – Lead Vocals
Brent Smedley – Drums
Troy Seele – Guitar Solos

Graspop 2008 lineup:
Jon Schaffer – Rhythm Guitar, Backing vocals
Matt Barlow – Lead Vocals
Brent Smedley – Drums
Troy Seele – Lead Guitar
Freddie Vidales – Bass Guitar


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*