Avenged Sevenfold lansează clipul piesei Nobody

Avenged Sevenfold
Avenged Sevenfold

Avenged Sevenfold a lansat Nobody, primul single nou al trupei în aproape 7 ani. Piesa, cu videoclipul stop motion care o însoțește, este primul single al celui de-al optulea album al trupei din Huntington Beach, California, Life Is But a Dream…  , care va fi lansat pe 2 iunie. Videoclipul este regizat de Chris Hopewell.

Avenged Sevenfold va promova noul album cu două spectacole live în această vară, la Kia Forum pe 9 iunie și Madison Square Garden pe 23 iunie. 

Nobody, primul material nou oficial de la albumul The Stage din 2016, oferă aproape șase minute de tensiune, groove și dinamică. Single-ul se dezvoltă dincolo de scrierea convențională și are o structură deloc liniară. Clipul muzical stop motion, care se desfășoară ca un scurtmetraj, este o călătorie uimitoare și puternică care explorează dihotomia dintre viață și moarte, dragoste și război și urmărește personajul principal printr-o criză existențială. Stop motion este o muncă manuală, care durează adesea 90 de minute doar pentru a captura doar două secunde de filmare.

Înainte de lansarea piesei, trupa a lansat o căutare digitală elaborată și misterioasă cu puzzle-uri, cifruri, imagini și postări pe blog, toate scrise de Chat GPT, DALL-E 2 și modificatori de voce AI. Ceea ce a fost inițiat ca o campanie criptică de hackeri pe rețelele sociale, a condus în cele din urmă fanii către un site web plin de provocări de finalizat în ultimele două săptămâni, care au dus în cele din urmă la „deblocarea” single-ului pentru lansare.

Sunetul piesei Nobody definește albumul Life Is But A Dream… . Scris și înregistrat pe o perioadă de patru ani, Life Is But a Dream… a fost inspirat din literatura și filosofia lui Albert Camus. În consecință, versurile sunt înrădăcinate în existențialism și absurdism. Întotdeauna la înălțime în ceea ce privește muzica și tehnologia, Avenged Sevenfold a încheiat un parteneriat cu Berify pentru a include piese bonus pe toate CD-urile, vinilurile, casetele și produsele oficiale. În plus, coperta și ambalajul sunt realizate de renumitul artist Wes Lang. Așadar, noul album al trupei promite să fie cel mai îndrăzneț de până acum.Până în prezent, Avenged Sevenfold a vândut peste 10 milioane de albume în întreaga lume și intrat cu două albume consecutive pe prima poziție în Billboard Top 200Albums (Nightmare din 2010 și Hail To The King din 2013). Au peste un miliard de vizualizări video și un miliard de stream-uri Spotify, precum și mai multe single-uri numărul 1 la radiourile rock. Trupa este celebră pentru spectacolele live grandioase, majoritatea sold out, și este cap de afiș al celor mai prestigioase festivaluri rock din lume.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*