Tim Lambesis a suferit arsuri pe 25% din suprafața corpului

234 vizualizări

Vocalistul formației As I Lay Dying, Tim Lambesis, a suferit arsuri pe 25% din suprafața corporală ca urmare a unui accident nefericit.

Muzicianul încerca să aprindă un foc de tabără când capacul canistrei din care turna combustibil a căzut cu totul și substanța i s-a vărsat pe haine. Acestea s-au aprins cu repeziciune, lucru care a dus la rănirea lui Lambesis.

Țineți capul sus indiferent ce vi se întâmplă. Eu mă străduiesc să vă transmit un semn de încurajare, în drum spre sala de operație (în aproximativ 30 de minute).”, a scris muzicianul pe rețelele de socializare, sub fotografia care îl înfățișează pe patul de spital.

Artistul le-a cerut iertare prietenilor și fanilor cărora nu a apucat să le povestească ce s-a petrecut.

Foto: Tim Lambesis Instagram

Le cer iertare prietenilor mei pe care nu am reușit să îi informez cu privire la accident. Capacul canistrei de combustibil a căzut atunci când încercam să picur din aceasta pentru a porni un foc de tabără. Substanța s-a vărsat pe hainele mele și mi-a ars și pielea, pe o suprafață corporală de 25%. Sunt internat în spital de sâmbătă seara și voi mai sta aici vreo două săptămâni. Astăzi am suferit o operație de înlăturare a pielii moarte de care medicii nu au putut să mă scape în timpul procedurilor de schimbare a bandajelor. Este cea mai bună alegere pentru că, astfel, nu va mai fi nevoie să trec prin debridări agresive, ceea ce reprezintă o ușurare pentru mine. Le sunt recunoscător tuturor specialiștilor care mă îngrijesc. Voi încerca să vă țin la curent cu privire la recuperarea mea. Este un drum lung, dar, la un moment dat, îmi voi reveni complet.”, a explicat muzicianul.

Tim Lambesis a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru încercarea de a a angaja un asasin care să o ucidă pe fosta sa soție. Lambesis a dat 1000 de dolari unui ofițer incognito, care se dădea drept ucigaș plătit. Artistul a executat doi ani și jumătate din sentință și a fost eliberat în decembrie 2016.

În iunie 2018, Tim Lambesis s-a întors pe scenă alături de As I Lay Dying și a scris un mesaj lung prin care își asuma infracțiunea comisă și își cerea scuze pentru faptele reprobabile.

În septembrie 2019, a ieșit „Shaped By Fire”, cel de-al 7-lea LP al formației.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*