Vocalistul Cult Of Luna despre As I Lay Dying: „Cum pot oamenii să meargă la concertele lor?”

Johannes Persson, vocalistul formației Cult Of Luna, și-a spus indirect părerea despre Tim Lambesis, vocalistul trupei metalcore As I Lay Dying, într-un interviu cu The Quietus. Deși nu i-a menționat numele și nici numele trupei, Persson s-a făcut înțeles destul de clar.

De unde vin eu, ne bazăm pe etică, spune Persson. Era și puțină politică, iar când vii dintr-un asemenea background ai crede că și ceilalți gândesc la fel. De exemplu, când un om care a încercat să-și ucidă soția – ceva ce s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani – e deja în turneu și oamenii sunt atât de fericiți să-l vadă și să-l ierte, să uite? Nu înțeleg asta. Nu pot. Cum nu e ăsta un om cu care n-ai vrea să mai ai de-a face niciodată în viața ta?

Cum pot jurnaliștii să scrie despre trupa asta? Sunt o grămadă de trupe despre care poți scrie. Cum pot oamenii să meargă la concertele lor? Și cum pot ei, trupa, să nu primească întrebări zilnic despre asta? Nu înțeleg pentru că, de unde vin eu, le spunem oamenilor ce prostii au făcut.

Mă rog, poate nu pare, dar sunt pro a doua șansă, continuă vocalistul Cult Of Luna, atâta timp cât persoana aia a arătat regret profund și a trecut ceva timp cât să pot să văd că e sinceră.

În continuare, Persson a dat câteva exemple de cum se poate căpăta o a doua șansă în ochii lui în acest caz special: ia toate câștigurile tale și donează-le unui adăpost sau unei fundații contra violenței domestice. Nu ajunge să spun doar „scuze”, mai ales când propria ta formație te-a făcut sociopat.

De asemenea, Persson crede că Lambesis a fost acceptat înapoi în As I Lay Dying din cauză că celălalt proiect al colegilor săi n-a funcționat, iar „banii vorbesc”.

„Shaped By Fire”, lansat pe 20 septembrie, e primul material As I Lay Dying de la ieșirea din închisoare a vocalistului Tim Lambesis. Lambesis a plătit 1000 de dolari unui polițist din San Diego să pretindă că e un asasin și să-i omoare soția. A pledat vinovat și a fost condamnat la 6 ani de închisoare în 2014, dar a ieșit în 2016.

În 2018 Lambesis a revenit pe scenă când a apărut și single-ul „My Own Grave”, apoi și-a cerut scuze într-o postare lungă pe pagina de Facebook a formației.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*