Tobosarul Killswitch Engage si-a fracturat clavicula

232 vizualizări

Dupa vestea devastatoare ca vor fi nevoiti sa anuleze turneul din vara din cauza problemelor cu legea ale vocalistului Tim Lambesis, o parte din membrii As I Lay Dying vor avea totusi ceva de facut sezonul acesta.

Jordan Mancino, tobosarul grupului, ii va tine locul lui Justin Foley in trupa acestuia KILLSWITCH ENGAGE. Foley, mare pasionat de ciclism, si-a fracturat clavicula intr-un accident recent.

Cum era de asteptat, muzicianul a fost scos pe tusa de catre medicul sau care i-a spus ca va dura cel putin o luna pana cand se va vindeca suficient incat sa poata sa aiba o activitate muzicala normala.

Acum cativa ani, Foley l-a inlocuit pe Mancino in As I Lay Dying dupa ce muzicianul a fost nevoit sa-si ia o pauza pentru a se ocupa de inmormantarea tatalui sau.

Intr-un mesaj oficial postat pe paginile de Facebook ale formatiilor, Jordan scrie:

„Sunt bucuros sa pot sa-i intorc favoarea prietenului meu Justin, care m-a ajutat la fel acum cativa ani, cand a murit tatal meu”.

Cat despre Justin, acesta isi cere scuze de la fani si promite ca va face tot posibilul pentru a se vindeca.

Restul membrilor Killswitch Engage au declarat ca muzicianul se va intoarce la post in timp pentru a putea prinde turneul cu Lamb of God, care incepe la sfarsitul lui octombrie


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*