Chris Adler (ex-Lamb Of God): „N-a fost decizia mea să-mi părăsesc munca de-o viață”

478 vizualizări

Vara aceasta în luna iulie, toboșarul și co-fondatorul Chris Adler a părăsit oficial Lamb Of God după o perioadă în care n-a mai participat la turnee și a fost înlocuit de Art Cruz (Prong, Winds Of Plague), care ocupă acum permanent scăunelul din spatele tobelor.

Chris a lansat un comunicat oficial unde explică, dar nu prea, motivul pentru care a ieșit de tot din Lamb Of God:

I feel it is time to address the many questions being asked about my departure from Lamb Of God.Allow me to start with…

Geplaatst door Chris Adler op Woensdag 23 oktober 2019

Lăsați-mă să încep cu un concept relativ al înțelegerii. Cu toții ne-am dat viața pentru asta (trupa), 26 de ani nu sunt de nicăieri. Fiecare dintre noi a sacrificat și a pierdut mult la nivel personal pentru a trăi visul pe care-l aveam încă din copilărie. Întotdeauna am să iubesc fiecare membru al trupei pentru că au crezut în mine și au acceptat să luăm lumea-n piept. Am reușit să găsim niște dragoste, dar am pierdut lucruri pe care nu le putem recupera.

N-am părăsit visul. N-a fost decizia mea să-mi părăsesc munca de-o viață. Adevărul e că nu vreau să colorez după numere*. 

Le doresc tot binele din lume fraților mei în următoarele aventuri. Vă asigur că veți mai auzi de mine. Mi s-a oferit un dar și sper să continui să-l împart cu alții. Mulți m-au întrebat despre un accident de motor din 2017 pe care l-am avut în Thailanda. E adevărat că n-a fost frumos, dar sunt bine din august 2018 încoace. Mulțumesc pentru griji.

Îmi sprijin prietenii și visul pe care l-am împărțit cu ei. Am iubit și încă sunt fericit când ma gândesc la toate mâinile pe care le-am ridicat la concerte. 

Există un concept ambiguu de „sell out” în lumea noastră. Nu-l pot defini mai departe de înțelegerea mea, dar știu că să rămâi prins într-o formulă „creativă” și să cânți aceeași piesă de 10 mii de ori nu mi-a susținut dragostea de a cânta. N-am fost niciodată genul care se preface. Mai bine tund iarba.

Conștientizez și sunt recunoscător că mi-am împlinit visul din copilărie. Am două Grammy-uri care sunt la mama. Cred că merită trei, deci nu s-a terminat aici. N-am avut de ales, dar visul meu e încă viu. Dacă mă vedeți tunzând iarba, salutați-mă. Vă apreciez pe fiecare dintre voi! Mulțumesc!

După acest mesaj, Chris mai adaugă ceva: S-ar putea să fiu sau să nu fiu într-o discuție cu Kyle Thomas și Myrone despre un album concept Oakland Raiders. Nu e nici confirmat, nici infirmat.

[*to paint by numbers – denoting something mechanical or formulaic rather than imaginative or natural;”a paint-by-numbers way to feel or act” | adică să faci ceva nenatural, ceva ce ți se spune să faci]


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*