Stonebird Festival anunță noi formații participante la ediția din 2020

Stonebird Festival
Stonebird Festival
1.121 vizualizări

STONEBIRD anunță noi formații participante la ediția cu numărul 3, eveniment ce va avea loc în perioada 7-9 august 2020 la Corbi de Piatră din județul Argeș.

Ultimele formații confirmate sunt ALTERNOSFERA și RIOT MONK, iar pentru că niște imagini fac cât 1000 de cuvinte, vă propunem să urmăriți mai jos videoclipuri cu aceste formații.

 

Alte formații corfirmate până în acest moment: Cargo, Trooper, Altar și Cash.
În scurt timp vor fi anunțate noi formații.
Abonamente, la preț promoțional, disponibile exclusiv prin www.AmBilet.ro.

Organizatoii festivalului au ținut să precizeze:
“Pasiunea pentru muzica rock a adunat oameni minunați încă de la prima ediție Stonebird Festival desfășurată în județul Arges, la Corbii de Piatră, între 10 și 12 august 2018. Energia pe care au avut-o timp de trei zile a făcut să vibreze toată natura din jurul lor. Am rămas cu amintiri despre care vom povesti toată viața, dar întodeauna este loc pentru experiențe noi.

Unii dintre voi deja cunosc drumul până la Corbii de Piatră. Alții îl vor afla nu doar datorită GPS-ului, care va arăta doar 90 de minute de la București și mult mai puțin de la Pitești, Târgoviște, Curtea de Argeș, Brașov, ci și pentru că vor auzi acordurilor puternice de pe platoul care ne este gazdă, un platou a cărui priveliște îți taie răsuflarea.
Atmosfera incredibilă te va face să-ți dorești ca lumina zilei să se piardă în apus, iar scena plină cu artiștii tăi de suflet să se dezlănțuie!

Și cum este cel mai mare festival rock organizat într-o zonă rurală, ne-am gandit cu grijă la toate nevoile tale: zonă de camping special amenajată sau camere pregătite de localnici, jocuri pentru copii și bucate tradiționale, 100% naturale. Cei care vor să își testeze îndemânarea fizică sau să se relaxeze după o noapte plină de dans, o vor putea face prin multe activități desfășurate în aer liber.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*