Tom Keifer lansează clipul piesei A Different Light

Tom Keifer and Keifer Band
Tom Keifer and Keifer Band

Videoclipul piesei A Different Light tocmai a fost lansat de către iconicul solist Tom Keifer. Piesa este preluată de pe albumul de debut solo, din 2013, The Way Life GoesPovestea lui Keifer începe ca solist, compozitor, chitarist și liderul trupei hard rock Cinderella. Vocea lui extraordinară, chitara, compoziția zguduitoare, au jucat un rol esențial în depașirea a 15 milioane în vânzări în întreaga lume. 

Rise, lansat în septembrie 2019 prin Cleopatra Records, conține single-urile The Death Of Me și Hype. Ambele piese au ajuns în Top 40 Billboard Mainstream Rock

„Când am început proiectul solo, ne-am simțit cu toții ca niște suflete frânte, fiecare cu propria noastră poveste unică”, a explicat Tom. „Dacă întrebi pe oricine din Keifer Band, toți ar spune că această trupă a apărut la momentul potrivit. Fiecare om se confruntă cu provocări și adversități extreme pe care trebuie să le depășească. Ca trupă, ne simțim norocoși să putem Înfrunta aceste lucruri împreună. Există ceva din fiecare membru al trupei în The Death Of Me, precum și în întregul album Rise.”

Firul comun al fiecărei melodii de pe Rise este interacțiunea intuitivă dintre membrii Keifer Band. Este un colectiv strâns, dar liber, care și-a petrecut ultimii câțiva ani pe drum, perfecționându-și meșteșugurile live împreună. „Am încercat să surprindem sentimentul experiențelor live cu această trupă”, a explicat Keifer. „Există o senzație reală în direct. Arată un tip real de neliniște și abandon nesăbuit pe care am încercat să nu le lustruim prea mult. În balade, este mai multă emoție, suflet și încercăm să-i facem pe oameni să simtă ceva într-un mod diferit.”

„Încercăm să facem fiecare înregistrare interesantă și diferită. Nu vreau să fac niciodată aceeași înregistrare de două ori, chiar dacă există un fir comun între ele. Nu trebuie să fie totul perfect, dar există un echilibru. Uneori poate exista ceva care din punct de vedere tehnic nu este „corect”. Dar există o atmosferă, o energie și o atitudine pe care încerc mereu să le păstrez”.

Deși Cinderella nu a mai lansat un nou album de studio de la Still Climbing din 1994, trupa a început să cânte din nou spectacole sporadice în 2010. Dar a fost în mare parte inactivă în ultimii ani, în timp ce Keifer s-a concentrat pe cariera sa solo.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*